5 og 6 mai braker det løs på Radisson Blu i Tromsø. Da kommer en rekke vinbønder, vinimportører, bryggerier og ølimportører for å demonstrere sine produkter og kunnskaper.

Vintoget 2015

5 mai starter med en fagmesse for Horeca og supermarkeder. Før det senere på kvelden er vintog for alle oss andre. Og starten er selvfølgelig på Mathallen, som alle andre år mens siste stopp blir i år på Skarven. Og imellom har vi hatt stopp på steder som G, Raketten og forhåpningsvis Hildr. Start og stopp er klokken 18.00 til 20.00 Og om du ikke har fått nok av vin og opplevelser den dagen, så er Winemakers Dinner på Emmas. Ikke småtterier det heller. For dit kommer vinmakeren fra Villabella sammen med kokken fra Villabellas egen Michelin restaurant «Oseleta» på Villa Cordevigo.

Øltoget 2017

6 mai kl. 12.00 åpner dørene for den tredje Øl- og Vinfestivalen. I år er den på Radisson blu på Sjøgata. Og her kan man smake mer enn 700 ulike vin og øltyper. Bare for å nevne noen få, så kommer Villabella fra Italia, Matua fra New Zealand, Penfold fra Australia og mange flere vinprodusenter. Godt Drikke kommer tilbake med nærmere presentasjon av de forskjellige. Og når vi snakker om produsenter, så kommer våre hjemlige og utenlandske bryggere også. Alt fra Kinn, Hansa, Aass, Brygghuset, Poppels Bryggeri fra Gøteborg, Aja fra Drammen, Mack Bryggeri og Mack Mikrobryggeri fra Tromsø. For ikke å glemme vår samarbeidspartner Bryggeri 13 og mange fler. Så det er noe å glede seg til for de fleste øl-nerder. Og de samme øl-nerdene kan glede seg til lørdagens øltog med start på Bryggeri 13 i Skippergata med lystig vandring til en del av byens gode vannhull før toget ender opp på Ølhallen ved 20.00 tiden. Og ved alle stoppene blir det presentert et bryggeri og et øl. Så det er bare å glede seg.

Billetter til moroa kan du kjøpe her,

Eller på Bryggeri 13 i Skippergata.

 

DEL
Forrige artikkelUkens Vin.
Neste artikkelMirkobryggeriet By The Horns, en smak av London.

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here