En billig Chardonnay verdt pengene.

J Moreau & Fils er en anerkjent familiedrevet vingård med over 150 års historie i hjertet av Burgund, Frankrike. De har etablert seg som en pioner innenfor regionen, kjent for sin innovative tilnærming til vinproduksjon og sitt brede spekter av kvalitetsviner.

Historien til J. Moreau & Fils starter i 1814 da Joseph Moreau grunnla selskapet i Savigny-lès-Beaune, Burgund. Gjennom generasjoner har familien forvaltet og videreutviklet selskapet, og i dag drives det av den femte generasjonen Moreau.

J Moreau & Fils har alltid vært en foregangsbedrift innen burgundisk vinproduksjon. De var tidlig ute med å gjennomføre moderne teknikker i vinifikasjon samtidig som de respekterer regionens tradisjoner. Vingården har også spilt en viktig rolle i å fremme Burgunds mindre kjente appellasjoner og druetyper. J. Moreau & Fils har forpliktet seg til å produsere kvalitetsviner med respekt for miljøet. Det gjør de med bærekraftige drift i vinmarken og kjelleren for å minimere miljøpåvirkningen.

J Moreau & Fils Chardonnay 2023. Frankrike. Pris kr. 139,90 Poeng 84/100 Importør: Silenus AS

Chardonnay. Lys gulgrønn på fargen. Duft av epler og sitrus med hint av urter. Smaken har en fin fylde og en frisk fruktighet. Riktig bra balansert syre og sødme. God ettersmak. Passer sammen med alt fra havet. Meget bra kjøp. Verdt pengene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.