En gigant fra Rhône-dalen

Kooperative Gabriel Meffre er en av Rhône-dalens mest innflytelsesrike vinprodusenter. Deres fokus på kvalitet, innovasjon og samarbeid gjør dem til en ledende aktør i regionen

De er en av de største kooperative vingårdene i Rhône-dalen, Frankrike. Etablert i 1936, forener den over 80 vinprodusenter fra over 40 landsbyer i Rhône-dalen, og representerer et bredt spekter av viner fra regionen. Gabriel Meffre ble grunnlagt av, suprise, Gabriel Meffre. En ambisiøs vinhandler som ønsket å forene vinprodusenter i Rhône-dalen for å styrke deres posisjon i markedet.

Samarbeidet har resultert i en vingård med en enorm portefølje av viner, fra de helt enkle viner til prestisjefylte Cru-viner. Ikke minst, så har Gabriel Meffre har spilt en viktig rolle i å fremme Rhône-dalens viner på den internasjonale scenen.

Gabriel Meffre Côtes-du-Rhône Blanc Terra 2022 Frankrike, Rhône, Côtes du Rhône. Pris kr 199,90 Poeng 84/100 Importør: Hand Picked Wines AS.

Clairette 5%, Viognier 30%, Roussanne 30%, Grenache Blanc 35%. Lys strågul farge. Duft av Duft av gule epler, sitrus med hint av blomster. Frisk og fruktig på smak med en fin fylde. Samme frukt som i duften. Bra balansert syre og sødme. God ettersmak. Passer best til kos en solskinnsdag. Meget bra kjøp

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.