Graff Brygghus holder til i et nyrenoverte gammelt verkstedet i bakgården til Storgata 101 i Tromsø.

Brygghuset som åpnet høsten 2015,  er oppkalt etter  Marius Graff som har brygget øl siden han var 15 år gammel og ble betraktet som lokalt vidunderbarn innen ølbrygging. Derfor ble det mye oppmerksomhet i lokalpressen lenge før brygghuset hadde brygget og fz_385_772tappet det første ølet. Ølet som brygghuset  produserer er i følge brygger Marius Graff og bryggerisjef Martin Amundsen inspirert av handverksøl fra både Portland og vestkysten av USA. Et annet glimrende tiltak som brygghuset har, er deres growler-flasker på to liter som tappes med øl rett fra tanken. Når flasken er tom, er det bare å spasere opp til brygghuset og få flaska fylt opp igjen.

Graff Session IPA. Terningkast 4.

En disete brunlig farge. Flott hvitt skum. Kraftig og fruktig duft av humle. Smaken har sitrus, humle og mye bitterhet. Litt lite fylde  og litt ”vannete” i ettersmaken. Passer best som tørste slukker. Siden ølet holde 4,4% kan du finne det i en butikk nær deg.

DEL
Forrige artikkelUkens VIn
Neste artikkelAlkohol under svangerskapet.

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here