Ukens Øl.

0

”Ukens Øl” starter året med en svenske. Nærmere bestemt fra Gotland og Gotlands Bryggeri i Visby

. Det lille gotlandske bryggeriet ble grunnlagt 1994. Selv om bryggeriet er lite, har det mektige eiere i ryggen da det er en del av det svenske bryggeriimperiet Spendrup. Det er også en Spendrup som er bryggerimester på Gotlands Bryggeri. Nemlig Johan Spendrup som er fjerde generasjon bryggerimester. Selv om det er Spendrup som står bak bryggeriet, må det etter min mening være et av de første mikrobryggeriene i Norden og Europa. Selv om det har blitt kalt ”produktions- och utvecklingsbryggeri” og ”Sveriges första färskölsbryggeri.”

Gotlands Bryggeri Brutal Bulldog Double IPA, Terningkast 6.

Når man er lei av juleølet og ønsker noe som føles helt annerledes. En mørk gyllen farge med et vakkert, hvitt kraftig skum. God duft av humle og bær. Smaken lever opp til duften med humle, malt og en riktig god bitterhet. En riktig god ettersmak. Meget godt kjøp.

 

 

DEL
Forrige artikkelUkens Vin.
Neste artikkelEn bra soave på papp.

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here