Louis Roederer Brut Premier.

Louis Roederer er et av de eldste champagnehusene i verden.

Og ikke nok med det, de er også et av verdens beste. Opprinnelig het huset Dubois Père & Fils, og det gjorde det i hele 57 år. Louis Roederer arvet huset etter sin onkel i 1833 og siden har pilene pekt oppover. Champagnehuset er fortsatt familieeid og fortsatt dyrker de 80 prosent av druene selv. En viktig kvalitetsfaktor for tilførsel av nye baseviner Louis Roederer non- vintage blandinger. En kunst som få behersker like godt i Champagne.

Louis Roederer mest kjente vin, er årgangschampagnen Louis Roederer Cristal som koster en mindre lommebok. Men, som nevnt, deres non-vintage champagne for oss mer normale, er et veldig bra alternativ.

Louis Roederer Brut Premier 90 poeng.

En vin som bør nytes sammen med noen få gode venner. Uansett om du feirer vakkert vær eller en stor begivenhet. Duften har både epler, sitrus og gjærbakst. Boblene er små og vakre og kiler på nese og gane. Nest inntil perfekt syre og en riktig lang og god ettersmak. En vin som passer glimrende som aperitiff og med jordbær. Denne ble en av mine favoritter blant champagner

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.