Norges beste pils er Mack Pilsner.

Godt Drikkes lesere har kåret Norges beste pils. Og det var ikke tvil blant de 17689 stemmene som ble avgitt. MACK PILSNER er den beste norske pilsen.

Det var en tett konkurranse. Under nesten hele avstemningen var det Aass pils som ledet med noen få stemmer i forhold til Mack Pilsner. Men de siste dagen gikk Mack forbi og vant til slutt med i underkant av hundre stemmer. Også mellom Hansa og Lervig var det kniving helt til siste slutt, hvor Hansa dro det lengste strået med en finfin tredjeplass. Og lillebror Lervigs fjerdeplass, er veldig imponerende. Det viser at nordmenn ikke velger pils og fotballag når man blir født men er mye mer nyansert enn så.

Nord Norges Stolthet.

Roger Karlsen, kommersiell direktør, fra Mack Ølbryggeri blir glad og begeistret over at Mack Pils ble kåret som Norges beste, tatt i betraktning over hvilke markedsandeler de store bryggeriene har og da kunne vinne mot alle odds.

-At så mange mennesker i Nord Norge og resten av landet liker oss og støtter oss, er helt fantastisk, og det er utrolig inspirerende å vinne en konsument avstemning.

– Dette viser at Mack er tilbake for fullt. Vi ble kåret som Norges beste drikkeleverandør av NHO, vi fikk designprisen og nå dette. Vi er stolte og glade for at en pils som er brygget med den nordnorske stolthet er det ølet som vinner, sier Karlsen.

Han er også veldig glad for topp fem lista med de andre bryggeriene.

– Det viser at folk foretrekker norske lokale bryggerier og ikke det store danskeide konsernet når de har muligheten til det, avslutter Roger Karlsen på Mack sent fredags natt.

Fantastisk at så mange deltok.

.Jeg hadde ikke i min villeste fantasi trodd at det skulle komme inn så mange stemmer, men det er morsomt at så mange har stemt og det var et morsomt resultat. Jeg mener det er viktig å vise at pilsen fortsatt er det foretrukne ølet for folk flest. Faktisk er mer enn 90 prosent av alt øl som selges, en lys lager.

Så det er kanskje ikke så rart at når nordmenn sier øl, så mener de aller fleste pils, akkurat som «en halvliter» er det samme. Derfor denne kåringen.

Godt Drikke gratulerer MACK PILSNER og takker alle som har avgitt stemme.

Resultatet

 1. Mack Pils
 2. Aass Pilsner
 3. Hansa Pils
 4. Lervig Pilsner
 5. Mack Isbjørn
 6. CB Pilsner
 7. Aass Classic
 8. Arctic Beer
 9. Frydenlund Pilsner
 10. Dahls Pilsner
 11. Nordlands Pilsner
 12. Borg Pils
 13. Ringnes Pilsner
 14. Fredrikstad Pils
 15. Grans Premium Pils

2 KOMMENTARER

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.