Ukens Vin.

0

Ukens vin er en fantastisk sak, laget av en helt spesiell mann. Nemlig Eric Texier.

Tidlig på 90-tallet byttet Eric Texier ut kjernekraft med naturkraft. Texier sluttet som ingeniør for kjernekraftindustrien for å følge sin store kjærlighet og lidenskap for vin. Eric Texier gjennomførte ønologistudier i Bordeaux og lære hos Jean-Marie Guffens i Macon før han lagde sin første årgang i 1995 og i dag er han en av de mest spennende og respekterte vinmakerne i Rhone dalen.

Texier Cairanne 2012

Fargen er neste blålilla. Dufter av skogsbær og jord. Og det med jord er sletts ikke negativt. Smaken er fyldig og rund. Og det på tross av vinens ungdom. Modne bær og noe krydder som gir en god, lang og varm ettersmak. Om man vil spise noe sammen med denne vinen og ikke bare sitte og filosofere over årstidenes underlige gang, så er det lam, men også vilt i form av hjort eller rådyr. Godt Kjøp.

DEL
Forrige artikkelFebruarnyheter fra Mack.
Neste artikkelUkens Øl.

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here