Jeg har flere ganger skrevet om Tastespot.com. Nettbutikken i Storbritannia som leverer vin på døren din.

Radcliffes-Chablis_fRett før jul, bestilte jeg en kasse med forskjellige vin. Normalt så skulle de leveres i Tromsø etter ni, ti dager. Men, det gikk tre uker og jeg trodde jeg var lurt. Det var jeg ikke. Det var tollen som var litt treg i stressede juletider.

Iallfall, nå har jeg smakt et par av vinene. Den første som måtte til pers, var en Chablis.

En vin med det litt tragiske navnet Radcliffe’s Chablis 2008.

Uansett, den var produsert av Vauchere Pére et fils fra Burgund. Den hadde den klassiske duften av Chardonnay, nemlig en behagelig duft og grønne epler. Smaken var overaskende bra med fin fylde og fruktighet.. Ettersmaken kunne kanskje vært litt lenger, men den hadde den klassiske Chablis friskheten. Jeg har smakt bedre Chablis, men da har den koste minst hundre kroner mer enn de 145 kronene jeg betalte for denne.

Den neste vinen jeg prøvde, var en Chianti DOCG. Den hadde også det tåplige navnet Radcliffe’s Chianti. Uansett, en Chianti fra 2009, produsert på 90% Sangiovese og 10% Canaiolo.

Vin er produsert av  Vecchia Cantina, Druene har blitt fermentert i temperatur kontrollerte ståltanker. Vinen har fått et kort opphold på eikefat før den fortsetter modningen i stålfat for å bevare fruktigheten.

På sett og vis, er den klassisk chianti, med sin duft av kirsebær og vinkjeller. Den har en flott fruktighet og en veldig bra fylde. Ettersmaken er litt krydderaktig, men har den friskheten som jeg mener er typisk for chiantivinene. Tror nok denne passer bra til lyst kjøtt og lam. Prisen er kr. 99,-

Så langt, synes jeg at jeg har fått valuta for pengene. Du kan sjekke tastespot.com her.

44 KOMMENTARER

 1. Hvorfor ikke like godt kjøpe viner på Polet?

  Jeg har ekstremt dårlig erfaring med tastespot.com – og dette dreier seg ikke om kvaliteten på produktene, men betydelige leveringsproblemer, ekstremt dårlige unnskyldninger på årsaken til problemene og dårlig oppfølging av mine bestillinger. Jeg mener at å vente nesten 2 måneder på noen vinflasker tar bort mye av gleden. Det kan jo hende andre ikke synes dette gjør noe, men jeg synes det er ganske kjedelig. Spesielt når tastespot tilsynelatende ikke bryr seg stort om å yte god service heller. Jeg føler meg som en annenrangs kunde som de knapt gidder å svare på emailer. Først når ting har tilspisset seg veldig mht. trusler om kansellering av ordrer osv så har svarene kommet på bordet… men som sagt, med lite troverdige unnskyldninger. Dette tar bort mye av gleden ved å handle vin på nett.

  Polet er muligens en smule dyrere på enkelte viner, men det går og fint an å finne brukbare viner tilsvarende kvaliteten tastespot leverer, til lavere pris på Polet. Man kan iallefall få varene med seg umiddelbart. Det er ikke ventetid på 1-2 måneder etter at man har betalt.

  Dette er min mening. Jeg forstår at andre har bedre erfaringer enn meg, men basert på mine erfaringer kan jeg rett og slett ikke anbefale tastespot som leverandør av viner.

  • Hei Rune.
   Jeg vet at tastespot.com har hatt en del logistikkproblemer. Opplevde det senest ved juletider. Men, bare for å være på den sikkre siden, så bestilte jeg varer fra tastespot senest i mandag og det ankom i dag, fredag.
   Om polet, så må jeg si at de har et fantastisk utvalg med masser av dyktige folk.

 2. Hei.
  Jeg bestilte også vin før jul. 3 esker. Det gikk 9 uker før jeg fikk de. Så fikk jeg fagre løfter og fri frakt hvis jeg ville prøver de en gang til. Bestilte og betalte i midten av februar, 3 esker igjen. Fikk 2 esker etter 9 kalender dager, men den siste kassen har jeg ennå ikke hørt noe om. Har sendt mail 6 ganger. Finner ikke noe kontakt telefonnummer og føler meg bare lurt.
  Kan ikke anbefale Tastespot.

 3. Bestilte vin og betalte 10.10.13. Hørtes veldig greit ut, tilbud 1/2 pris. Betalte fortolling til Airsped.
  Har fremdeles ikke fått vinen, og de svarer ikke på mail. Airsped har ikke mottatt varene.
  Kjøper aldri mer vin fra det firma. Kan ikke anbefales!

  • Hei
   er jo litt trist å høre. Jeg har bare hatt positive opplevelser med dem. Men, du er visst ikke den første som sliter med å få varene og et svar.

  • Hei.

   Jeg har samme erfaring. Først ble det forsinket 1 uke. Jeg sendte mail, og fikk faktisk raskt svar. De sa at min forsendelse var blitt borte, men var på vei til meg om et par dager. Så venter jeg noen dager, ingenting i postkassen. Sender mail igjen, og jeg får raskt til svar(Det skal de ha) At min forsendelse var blitt borte, og at jeg vil få ny forsendelse neste uke… Jeg vet ikkke hva jeg skal tro. Jeg ba om Trackingnummer, men det kunne de ikke gi meg når det passerte den norske grensa!!???

  • Tastespot er lureri. Useriøse svindlere! Har enda ikke mottatt kassen jeg bestilte for 1 1/2 mnd siden. De svarer ikke på henvendelser. Unngå dette firmaet for en hver pris og spre det til alle dere kjenner.

 4. Bestilte som Trygve vin i juni som fortsatt ikke er mottatt.
  Det eneste har vært en rekke med unnskyldninger og bortforklaringer.
  Dersom noen som leser denne tråden har mottatt varer siden i sommer, si ifra.
  Hvis ikke bør vi gå sammen om å få stoppet selskapet, som har norske eier interesser.

 5. Hei alle sammen.
  Jeg vil lage en historie på dette her. Om mulig, kan dere sende meg kopi på korrspondanse med firma?
  Jeg synes det virker som firma driver med lureri, og det synes jeg ikke er ok.
  Med vennlig hilsen
  Vidar
  vidar@godtdrikke.net

 6. Hei
  Bestilte varer fra tastespot.com 18.november 2014, har enda ikke mottatt varer. Har også ved flere anledninger sendt epost men får dessverre aldri svar. På meg så virker dette som svindel. Anbefaler ingen til å bestille varer gjennom tastespot.com

 7. Korrespondanse som følger:

  Accounting
  12.12.2014

  til meg
  Hei, det er bra da ordner det seg.

  Vi har litt innkjøringsproblemer med leveransene til Norge, det er en uvant logistikk for flere av spedisjon og transport aktørene vi bruker til Norge, men etterhvert håper vi å oppnå omtrent samme kvalitet på leveringene som vi har her i UK.

  Håper du blir fornøyd med vinen, send oss en melding om det er noe vi kan hjelpe med.

  Vennlig hilsen

  Tastespot

  On 2014-12-12 12:10, Dag Morten Vagnby wrote:

  Trussel om at det vil påløpe ekstra kostnader hvis retur er en utrolig kommentar, .

  Paypal opererer med 45 dager karantene på pengene som er innbetalt. Jeg benyttet meg av å stenge betalingen når det nærmet seg denne tiden, da jeg ikke hadde motatt varen den tid.

  Jeg kan ikke se at over 45 dagers leveringstid er akseptabelt og innen «rimelig tid» ved leveranse fra England til Norge. Dere har operert med 2 ukers leveringstid. Etter kjøpsloven kan jeg kansellere bestillingen uten kostnader for meg.

  Forøvrig har jeg nå fått telefon fra Bjørgs Budbiler om at varen vil bli levert på mandag. og vil i den forbindelse kansellere stengingen av utbetaqlingen fra Paypal.

  11. desember 2014 kl. 18.59 skrev Accounting :
  Hei, din forsendelse er i Norge sendt med Bjørgs bubiler, oppdragsnummer 331045. Vi har fått melding fra UK at det er et problem med betalingen din og ber deg løse dette med banken snarest. I henhold til Norsk alkohollov kan vi ikke levere ut forsendelser på kreditt og pakken holdes derfor hos budfirma til problemet er løst, senest innen 15.12 ellers vil pakken bli returnert og det vil da påløpe ekstra omkostninger.

  Vennlig hilsen

  Cecilie,
  Tastespot accounting

  On 2014-12-09 23:14, Dag Morten Vagnby wrote:

  Forøvrig opplyser dere om at dere kun bruker posten og bjørgs budbiler??

  9. desember 2014 kl. 23.14 skrev Dag Morten Vagnby :
  Det skal ikke være nødvendig at kunden skal kontakte dere for å få informasjon om transportør. Dette er noe dere som såkalt profesjonell (?) aktør har som en del av kundeservicen og informere kunden.

  Hilsen

  dag m Vagnby

  9. desember 2014 kl. 23.10 skrev Tastespot :

  Hei,

  du bør kontakte oss for å spore sendingen da vi bruker flere transportører i Norge.

  Ordren din er sendt fra tollager med bud og vil bli levert til din adresse i løpet av 1-2 dager.

  Vennlig hilsen

  Tastespot support

  On 2014-12-09 22:55, Dag Morten Vagnby wrote:

  Tastespot!!

  Jeg har betALT OVER 1000,- FOR VIN, DETTE ER SVARET JEG FÅR FRA bJØRGS bUDBIL.

  Se under.

  Hva skjer!!???

  Dag M Vagnby
  ———- Videresendt e-post ———-
  Fra: BJØRGS BUDBIL OG TRANSPORT AS – Din transportør i hverdagen
  Dato: 9. desember 2014 kl. 17.22
  Emne: Re: Kontakt oss – Dag M Vagnby
  Til: Dag Morten Vagnby

  Dette er info du må sende til Tastespot da vi ikke har fått inn oppdrag enda desverre:/

  Beklager forsinkelser men kan ikke sende ut varer uten emballasje:/

  Med vennlig hilsen

  Martin
  BJØRGS BUDBIL OG TRANSPORT AS

  Sendt fra min iPhone

  Den 9. des. 2014 kl. 17.20 skrev Dag Morten Vagnby :

  Hei.

  Har dere mulighet til å informere meg når dere regner med å få dette levert?? Trenger å vite da jeg må være tlstede ved levering.

  Mitt mobilnr er forøvrig: 45664031

  Mvh

  Dag M Vagnby

  4. desember 2014 kl. 17.55 skrev BJØRGS BUDBIL OG TRANSPORT AS – Din transportør i hverdagen :
  Det er ankommet terminal i Oslo men vi mangler emballasje for å få pakket dette desverre:/ håper de får dette på plass til helga eller starten av neste uke:)

  Med vennlig hilsen

  Martin
  BJØRGS BUDBIL OG TRANSPORT AS

  Sendt fra min iPhone

  > Den 4. des. 2014 kl. 17.47 skrev Dag M Vagnby :
  >
  > Name: Dag M Vagnby
  >
  > Email: dagwayne@gmail.com
  >
  > Comments: Hei.
  >
  > Jeg har en forsendelse fra Tastespot som de opplyser kom til Oslo forrige uke. Den skulle sendes videre med Bjørgs budbiler.
  > De har ikke noe trackingnummer å gi meg, og jeg synes det har tatt litt tid.
  >
  >
  >
  > Kan dere hjelpe meg å få sjekket dette??
  >
  > Mitt mobilnr er forøvrig:

 8. Jeg har fremdeles ikke motatt noen som helst melding om forsendelse fra dere.

  Med Hilsen

  Dag M Vagnby

  30. september 2014 kl. 12.35 skrev Tastespot support :
  Hei,

  din sending var en av dem som forsvant under transport til Norge og ble derfor sendt på nytt 25. september. Når ordrene er sendt fra vårt lager har vi ingen sporing før ordren er klar til å leveres mottaker, vi har ingen kommunikasjon med Tollvesenet i Norge.

  Din ordre vil bli levert til deg i løpet av neste uke, du vil få sporingsnummer om innenlands fremsending skjer med Posten, ved budlevering ringer budet og avtaler levering.

  Vi viser forøvrig til våre leveringsbetingelser der normal leveringstid er oppgitt til 14 dager. Din ordre er en uke over denne tiden, men måtte som nevnt omleveres.

  Vennlig hilsen

  Tastespot Support N

  On 2014-09-30 12:26, Dag Morten Vagnby wrote:

  Jeg vetv ikke hva du mener med dette svaret, . Du sier » så snart den ankommer Norge». Betyr det at den er på vei til Norge??!!!!
  På en tidligere mail fikk jeg fikk fra dere sto det at den hadde ankommet oslo Onsdag den 16. Sept. I dag er det den 30. Dere vil få tilbakemelding fra Tollvesenet når denne er ferdig fortollet og løst ut til videre forsendelse. Dette har jeg erfart tidligere går veldig raskt.
  Jeg har aldri opplevd maken til dårlig levering, og til den grad forvirrende tilbakemeldinger.

  Jeg vil gå videre og stille det samme spørsmålene på deres facebook side.

  Jeg er absolutt ikke fornøyd!!

  Hvis dette ikke løser seg snarest, går jeg videre med saken,

  Hilsen

  Dag M Vagnby

  30. september 2014 kl. 12.13 skrev Tastespot support :
  Hei,

  vi har hatt et fåtall av våre kunder som har opplevd lang leveringstid. Dette har stort sett skyldtes problemer med en transportør som vi derfor har avsluttet samarbeidet med.

  Din ordre 13751 er sendt fra vårt lager i UK og du får sendingsnummer så snart den ankommer Norge og er fortollet. Transport til Norge skjer i fellesconatainer og har derfor foreløpig ikke sporingsnummer.

  Vennlig hilsen

  Tastespot Support N

  On 2014-09-30 12:06, Dag Morten Vagnby wrote:

  Hei igjen.

  Jeg har fremdeles ikke fått noen som helst melding om pakkelevering fra dere.Jeg har i dag vært hos postkontoret for å sjekke. Og de hadde ingen pakke fra Taste Spot, ei heller ingen adressert til meg. Kan være det er andre leverandører som dere sier, men detv er merkelig at dette skal ta slik tid. Jeg har importert Øl fra utlandet , bl.a fra Tyskland, Belgia og USA. Fra alle disse leverandørene har jeg alltid fått trackingnummer, og leveransen har gått raskt., merkelig at dere ikke kan det.

  Jeg har googlet dere, og oppdaget at det er flere som har, og har hatt problemer med å motta varer fra dere. Noen forteller om ingen tilbakemelding fra dere, manglende varer, og ingen, eller extremt sen leveringstid fra dere. Det er mulig for dere å følge varen dere sender.

  Jeg sier herved opp mitt kjøp fra dere, og ber om å få overført summen jeg har betalt, (inkl. avgifter) tilbake til meg. Hvis ikke dette skjer innen rimelig tid, vil jeg få videre med saken. Jeg gir dere 2 dager til for å informere meg hvor varen fysisk befinner seg, og hvilket frakt selskap som brukes., . Det har da tatt nesten 1 mnd siden jeg betalte for varen.

  Hilsen

  Dag M Vagnby

  24. september 2014 kl. 17.26 skrev Dag Morten Vagnby :
  Hei.

  Jeg har fremdeles ikke fått noen som helst melding om pakke fra dere. Igjen ber jeg om trackingnummer . Det har nå gått ganske lang tid….

  Mvh

  Dag M Vagnby

  15. september 2014 kl. 11.32 skrev Tastespot support :
  Hei,

  ordren din kommer til Oslo i morgen ettermiddag eller onsdag morgen og vil da bli fortollet og videresendt med innenlands transport. Om videresending skjer med Posten vil du få sporingsnummer tilsendt på SMS/epost, om pakken leveres med bud vil budfirma ta kontakt for avtale om leveringstidspunkt.

  Vi beklager at det har vært litt forsinkelser i forsendelsene, dette grunnet innkjøring med ny transportør.

  Vennlig hilsen

  Tastespot support

  On 2014-09-15 11:16, Dag Morten Vagnby wrote:

  Hei.

  Kan dere hjelpe meg med trackingnummer for følgende bestilling:

  Den er bestillt for nesten 2 uker siden, og jeg har ikke hørt noe siden:

  Mvh

  Dag M Vagnby

 9. Føyer meg inn i rekken med bestilling som ikke har blitt levert.
  Bestilte en kasse 26. November 2014, men fremdeles ikke mottat 30. Januar 2015.

 10. Jeg bestilte en kasse vin i midten av november 2014. Jeg har etter utallige mailer fram og tilbake ikke mottat noen kasse vin. Masse unskyldinger om både det ene og det andre. Sist måtte jeg sende personnummeret mitt til Tollen. Bare tull. Dette firmaet er ren svindel! Jeg anbefaler alle om å spre dette på nettet, og unngå å bruke dette firmaet. Jeg har nå krevd pengene tilbake, men ikke hørt ett pipp. Jeg kommer til å anmelde firmaet for svindel.

  Karl-Petter Knudsen

  • Karl Petter Knudsen.

   Hvis fu har betalt med paypal. har du automatisl 45 dager på å sperre betalingen. Men det ser jeg er for sent nå. Men du kan opplyse paypal at Tastespot driver svindel, og paypal vil vurdere utestegning av firmaet hvis de får klager. Det ble jeg opplyst fra de

 11. Etter gjentatte trusler om anmeldelse , og Navngigning av den Norske eieren, fikk jeg faktisk Vinen I posten. Og ikke nok med det , jeg fikk 24 flasker I stedenfor 12 som jeg hadde betalt for. Men det matte flere trusler til fra min side, deriblant kopi fra Paypal der de vurderte å stenge tastespot ute hvis de fikk flere klager. Det hjalp

  • Hei, Dag!

   Jeg og en venninne sitter i samme «saks» som du gjorde, og har mottatt en rekke vage og lite tilfredsstillende svar fra tastespot på hvor i all verden varene våre blir av. Kan du sende meg navnet på den norske eieren på epost, så kan vi prøve på det samme som deg?
   kjerstingundersen@gmail.com

   Mvh

   Kjerstin

  • Hei, Dag. Eg kunne gjerne tenke meg å få namnet på den norske eigaren. For eg vurderer alvorlig å anmelde heile forholdet. Dette er svindel frå ende til annan. Eg har forøvrig sendt e-post til PayPal, der eg fortel om mi erfaring med tastaspot.com, og ber dei vurdere å stenge dei ute frå si betalingsløysing .
   Tastespot skuldar meg mange hundre kroner for manglande leveranse, og det er berre lovnader om kompensasjon og anna tull, heilt til det vart heilt stille uansett kor mange e-postar eg sender.
   No – ikkje ein lyd sidan rundt påske …

 12. Har også SVÆRT dårlig erfaring med Tastespot. Faktisk så elendig at eg vurderer å kontakte både forbrukermyndigheiter og politi. Dersom andre vi gjere felles front mot dette humbugfirmaet, så er eg med! Bestilte anbefalte varer til jul (i november). Etter å ha masa og masa og masa og masa, og fått alle slags unnskyldninger, kon det endelig en kasse etter påske, Men den var først levert til ei annan adresse enn mi, og kvittert for der. HALLO!!!
  Så, då eg opna kassen mangla det to flasker, sjølvsag dei to dyraste vinane. Eg er lova både kompensasjon og ettersending av varer, men no har dei ikkje svart på e-post frå meg sidan påske.
  Dette er det mest latterlige firma eg har vore bort i nokon gong.
  Kjem ALDRI til å handle der meir, og kjem ALDRI til å anbefale dei til nokon. Ikkje ein gong min verste fiende.
  Men, som sagt, felles front – eg er med!
  (Har teke vare på alle korrespondanse.)

  • Hei alle som har problemer med Tastespot,

   Jeg bestilte en del vin i januar, som jeg ikke har fått ennå, etter utallige purringer. De kommer med stadig nye bortforklaringer og løgner, og leverer aldri. De har påstått minst 3 ganger at de faktisk har sendt varene, men ingenting har kommet frem, og de kan aldri levere noe sporingsnummer.

   Hvis dere har navnet på eier eller ansvarlige personer, så blir jeg gjerne med på å anmelde disse til politiet for svindel og bedrag.

 13. Jeg bestilte vin den 2.februar 2015, betalte over kr.1000, men vinen har jeg enda ikke fått (15.juli 2015). Jeg purret på orderen i april og fikk til svar (på norsk) at orderen var ankommet Norge men ble returnert til UK ved en feil. Jeg ble lovet ny forsendelse pluss kompensasjon. Jeg purret på nytt mai og enda en gang i juni uten å få svar. Dette er lureri.

 14. Heia!
  Jeg mangler enda 2 flasker Amarone som jeg bestilte i fjor høst. Har sikkert 20 mailer frem og tilbake før jeg fikk 10 av 12 flasker. Da hadde jeg til slutt truet med politianmeldelse, og vært i kontakt med en fyr på Vestlandet som jobber i firmaet. De svarer ikke meg lengre på henvendelsene mine. Jeg vurderer også politianmeldelse. -Er gjerne med på en felles front mot Tastespot. Jeg føler meg lurt.
  Mvh.
  Karl-Petter Knudsen Trondheim

 15. Utrolig nok fikk jeg endelig i dag vinen jeg bestilte fra Tastespot i februar, dvs. etter 6 måneder. Kanskje ikke fullt ut lureri slik jeg antok og skrev om i juli. Heldigvis var det rødvin som tåler litt ekstra lagringstid!

  • Jeg fikk også vinen levert i går kveld. Jeg bestilte den i slutten av januar. Jeg hadde tenkt å politianmelde dem etter sommeren, men det trenger jeg heldigvis ikke. Men det er ikke stor sannsynlighet for at jeg vil handle der igjen, eller anbefale andre å gjøre det.

 16. Interresant å lese om alle som har dårlig erfaring med Tastespot og jeg føyer meg inn i rekken av disse. Jeg bestilte i desember ifjor 2014 og fikk en kasse vin i august i år 2015! Har skrevet maaange mailer og fått svar med svada unnskyldninger om tollvesenet, transportør o.l….. Jeg sa i en veldig tøff mail til dem at jeg hadde snakket med politiet om dette og de mente det var svindel og at jeg kanskje burde anmelde dem. Fikk nok en mail hvor jeg nok en gang ble lovet at jeg skulle få vinen ganske snart med en kompensasjon for alle problemene jeg hadde hatt og at de beklaget så mye. Det skjedde forøvring ingenting – denne gangen heller! Jeg sendte nok en mail hvor jeg forlangte å få pengene mine i retur. Fikk etter en stund beskjed om at de hadde bestemt at det skulle jeg få, at det ville ta ca. 30 dager og at de skulle tilbakebetales av transportøren de hadde brukt?! Maken til frekkhet! Jeg sendte nok en illsint mail og forlangte at Tastespot og ikke til transportøren skullle tilbakebetale og det omgående! Deretter ble det helt stille i flere uke uten at jeg fikk noe svar på den siste mailen. Plutselig dukket det opp en mail fra Tore (det sto plutselig et navn på en person der gitt) hvorpå han forklarer at nå er varene mine hos transportør Bjørgs Budbil og jeg får de en av dagene! Hva i alle dager er dette for noe rot sa og tenkte jeg! Skrev en forbløffet mail tilbake og utrolig nok – etter noen dager kom vinkassen men noen kompensasjon har jeg fremdeles ikke fått. Sendt mail til Tore om det men han hadde ikke hørt om det. Sa at han skulle sjekke det og gi meg tilbakemelding men……… ALDRI MER TASTESPOT FOR MEG! Det firmaet burde bli svartelistet for alltid.

  • Jeg ble også lovet kompensasjon, men så aldri noe til den. Jeg fikk, som nevnt i posten over, vinen jeg bestilte i januar i august. Med slike leveringstider, etter et hav av trusler på epost, så tror jeg ikke jeg gidder å prøve å få denne kompensasjonen. De får bare være uærlige løgnere. Alle som leser dette er herved advart mot dette useriøse firmaet.

 17. Er det mulig?? (Fra tidligere korrespondanse:

  Hei,

  ordren din har trolig kommet bort under transport og ble derfor sendt på nytt. Vi har sendt eposter om dette, men har problemer med at epostene våre blir stoppet av filtre hos Gmail og Hotmail pga alkoholinnhold e.l. Av denne grunn setter vi i dag i drift et helt nytt supportsystem som bruker andre adresser, jeg håper du mottar denne meldingen.

  Din ordre ankommer med container til tollager i kveld og blir fortollet i morgen og deretter sendt ut med Bjørgs budbiler så raskt som mulig.

 18. TORE HOFSTAD

  Chairman
  New Mind | tellUs – eTourism Solutions
  May 2005 – Present (9 years 6 months)Oslo Area, Norway and Liverpool, UK
  We are creating the largest eTourism Solutions company in the world by merging Scandinavia’s (TellUs AS) and UK’s (New Mind Ltd.) #1 players. Currently working on intergration of the companies and international expansion.
  BI Norwegian Business SchoolVisiting Lecturer
  BI Norwegian Business School
  March 2014 – March 2014 (1 month)Oslo Area, Norway
  Master Degree course in change management
  Chairman
  Tastespot
  2009 – 2014 (5 years)

 19. Har svært DÅRLIG erfaring med Tastespot og vil IKKE anbefale dette til noen. Har samme erfaring som svært mange andre om at de ikke leverer det du har betalt for og at de skylder på toll og tull. Enda mangler 4 flasker dyr vin fra flere år tilbake som jeg nå har avskrevet.
  IKKE bruk Tastespot!!!
  Mvh. Karl-Petter Knudsen Trondheim

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.