I begynnelsen av 2013, skrev Godt Drikke om å handle vin på nettet. Og da i særdeleshet om det engelske firma tastespot.com .

I den forbindelsen, prøvde jeg å importere noen av vinene fra firma. Første gangen tok det tid, andre gangen gikk det rimelig greit. I ettertid har det kommet flere reaksjoner på tastespot.com. Mange som ikke får vinene sine, vin som er flere uker forsinket osv. osv.

Første gangen jeg fikk en reaksjon på firma i kommentarfeltet, var i april 2013. Jeg sendte en mail til tastespot og fikk et svar tilbake om de hadde problemer med logistikk og at dette snart skulle ordne seg da de skulle bytte transportør og speditør. Og som den høflige sjel jeg er, publiserte jeg dette svaret. Men tiden gikk og flere og flere følte seg lurt av Tastespot. Noe som ble fortalt både i kommentarfeltet og i mail.

Så for kort tid siden, kontaktet jeg tastespot igjen og fikk et hyggelig svar.

”Hei,

dette er et problem som har dukket opp på noen forsendelser som vi jobber med å eliminere. Utsendelse av varer fra vårt lager i UK går raskt og til kunder i UK skjer levering stort sett på 1-3 dager, men vi har fortsatt noen utfordringer på transporten til Norge med lang leveringstid og varer som har forsvunnet under transport.

Jeg kan imidlertid garantere at alle kundene har fått levert ordrene sine, men noen har hatt uakseptabel lang leveringstid og det er naturlig nok de som legger igjen innlegg hos deg.

Vi har nettopp byttet transportør og speditør til Norge og vi regner med at vi nå klarer å øke kvaliteten på leveransene og ikke minst få ordentlige sporingsdata slik at vi kan følge opp eventuelle i avvik tidligere.

Jeg skal diskutere med kontoret i UK om vi kan gi en garanti på leveringstid for norske kunder, kommer tilbake til deg i løpet av noen dager med mer utfyllende informasjon om hva vi gjør for å forbedre leveringene til Norge.

Vennlig hilsen

Thomas Forsberg ”

Med andre ord, eksakt samme svar som for to år siden. Og tydeligvis har det ikke skjedd mye siden første gang jeg spurte. Om dette er den reelle grunnene eller om det er helt andre årsaker til forsinkelser med mer, vet jeg ikke.

Jeg vil derfor foreslå for de som kan tenke seg å handle vin på nette, å vente med Tastespot inntil de har sine garantier på plass. Og til Tastespot vil jeg foreslå at de svarer på folks mail og spiller med åpne kort. Folk flest er rimelig tålmodige om de får vite sannheten. Personlig mener jeg det er enklere å ta turen innom Vinmonopolet.

 

1 kommentar

  1. Takk for at du har tatt deg tid til å omtale dette selskapet. Ble først oppmerksom på dem for et par uker siden, da jeg plutselig begynte å få tilbud om å kjøpe vin til min firmaepostadresse. 98% av aksjene i selskapet er fordelt på 3 norske eiere.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.