Luke 14 i Julekalenderen.

Boka ”Ølbrygging fra hånd til munn” av Eick, Colin; Horne, Thomas, utkom i 2013. Og det er en bok for alle som liker øl.

Uansett om du vil brygge ditt øl selv eller om du har lyst til å kunne mer om øl. For de sistnevnte så finnes det her en riktig god presentasjon av de fleste hovedtyper øl. Både med beskrivelse av smak og med særtrekkene.

For de som har lyst til å lære seg noe om hjemmebrygging, forklares kunsten trinn for trinn. Alt fra hvilket utstyr du trenger til ingrediensene og selve byggeprosessen.

Ikke minst har forfatter Thomas Horne og fotograf Colin Eick, reist på kryss og tvers i Norge og samlet oppskrifter. Fått tips og råd fra landets mest kjente bryggere. Og ikke minst så får man her vite noen av hemmelighetene til blant andre Nøgne Ø, Ægir, Lervig og Kinn. Forfatterne har også tatt turen innom Crow Bar og Maaemo i Oslo, som utforsker og serverer nye øltyper, og en håndfull hjemmebryggere. Boka inneholder 72 oppskrifter på hjemmebrygget øl. Om du vil vinne denne boka, så trykk like på Godt Drikkes facebook side og du kan være den heldige vinneren av” Ølbrygging fra hånd til munn.”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.