Tre seksere til Champagne

0

Champagne kan brukes til alt. Uansett om det er mat, samtaler eller romanse. Her er tre stykker som er verdt å legge i handlekurven.

6Alexandre Penet Grand Cru Brut Nature

En vakker gul farge. En herlig duft av sitrus og epler. Fin bobler som bekrefter den gode frukten og elegante syren. Lang og god ettersmak. Hvorfor ikke prøve denne champagnen til torsk? Ellers går den fint sammen med Arthur Rubenstein og hans tolkninger av Chopin. Et riktig godt kjøp.

6Joseph Perrier Cuvée Royal Brut

Vakker gul farge, en nydelig duft av epler, blomster sitrus. Den har en god munnfølelse med vakre små bobler som kiler ganen. Riktig god syre og elegant frukt. Som kjent er champagne som poteten og kan brukes til alt. Og dette er en ekte allrounder. Men best er den for oss romantikere og levende lys. En ekte løp og kjøp champagne.

6Philippe Thévenin Tradition Brut

Nydelig gyllen i fargen. Dufter av modne epler, blomster og en anelse gjær som faktisk er riktig god. Boblene kunne kanskje vært litt finere, men det veies opp i lange baner av en elegant smak av sitrus perfekt sødme og en nydelig syre. Denne champagnen vil jeg gjerne bruke sammen med god venner og munter samtale. Løp og kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.