Tre bra kjøp.

Eagle Rock Barossa Grenache Shiraz 2013

5En frisk og god vin fra Australia. Og ikke minst er den billig. Fargen er klar rød. Fin duft av fat, shiraz og frukt. Smaken er kanskje litt ung ennå, men det er en god fyldig start, god frukt, urter og en bra balansert syre. Ettersmaken er god med fat på slutten. Dette er et virkelig godt kjøp. Passer som hånd i hanske til lam.

Ch. du Val de Mercy Chablis 1.er Cru Côte de Jouan 2012

6Det er sjelden man finner en så bra Chablis til en så billig penge. Fargen er vakker strågul, fin duft av sitrus, epler og høst. Smaken er ung, men fin sitrus og epler og noe urter. En lang og god ettersmak. Passer glimrende sammen med skalldyr og fisk. Eller sammen med gode venner og sene samtaler. Godt kjøp

Palmer Brut Rosé

6Helt til slutt, en champagne. En av de vinene som ble satt ned med hele femti kroner ved siste prisjustering. Og for å si det først som sist, dette er et bra kjøp.

Fargen er lys rosa. Duften er mørke bær, jordbær og solbær. Det er virkelig fine, små bobler. Smaken bærer litt preg av duften med bær og en anelse vanilje. En riktig god, lang ettersmak. Hva man bruker denne vinene til? Vel, champagne kan man bruke til alt om det så er dessert eller lyst kjøtt. Men denne er bare til nytelse.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.