Stor suksess for Tromsø matfestival.

Foto:Tor Farstad, Itromsø
Foto:Tor Farstad, Itromsø

Smakfestivalen i Tromsø klarte det TIL ikke klarer. Nemlig trekke masser av mennesker og skape en virkelig entusiasme og suksess.

Selv om dette var første gangen Kokkenes Mesterlaug Troms arrangerte Smakfestivalen i Tromsø, klarte de å skape en riktig tre 1240172_10151843444599431_1539389637_ndagers folkefest. Ja, jeg vet at festen varte fra onsdag til søndag, men det var fra torsdag til lørdag det var en folkefest. Da festen flyttet ut på torg og gater. Ikke for det, de fleste kursene som Smakfestivalen arrangerte var utsolgt. Enten det var pølsestopping, sy lammerull med Aron mat eller ølkurset til Bryggerimester Rune Andreassen.

Personlig var nok lørdag formiddag  høydepunktet for meg. På tross av småregn er det sjelden har jeg sett så mange mennesker i Tromsøs gater. Vandrende rundt bodene i Storgata, sitte på cafeene, drikke øl og spise i en av bodene eller bare gå rundt og smake på alt av Nord Norske kulinariske opplevelser.

Det eneste man nå kan håpe på, er at Kokkenes Mesterlaug Troms, vil fortsette dette fantastiske arrangementet neste år og årene som kommer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.