Litt nytt fra øl og vinverden

196024_437188096328559_969123236_nDen 3 november, lanserte bryggeriet Ægir sin første akevitt på Vinmonopolet. Det ble 400 flasker i bestillingsutvalget.

Flasker som nå er en saga blott. Hadde ellers vært morsomt å smakt kornakevitten til Ægir. Men, det kommer  vel flere.
Vinbloggerne i Europa
 For en stund siden fortalte vi at vinbloggerne i Europa har hatt konferanse i Tyrkia. Her rettet noen engelske vinbloggere og journalister en skarp kritikk mot en del av bloggerene, da de mener de tar seg selv altfor høytidelig. Nå henger den danske vinjournalisten Jacqueline Jensen seg på. Hun har i følge den danske Vinavisen fulgt nøye med på hva Europas bloggere skriver og kommet frem til at de ikke er å stole på.  De kan være kjøpt og betalt av vinbransjen.  Bortsett fra de danske da, for der kjenner hun personlig alle sammen. Ikke dårlig sagt av den forhenværende presidenten i Federation Internationale des Journalistes et Ecrivains des Vins et Spiritueux. For øvrig minner uttalelsen meg litt om norske sportsjournalister og doping av norske idrettsstjerner.
 
Kritikk.
Ellers… jeg har fått kritikk over anmeldelsen av Mack Juleøl kl D. Jeg ga den en femmer på terningen. Noe jeg står inne for, men den fikk relativt dårlig med poeng fra det eminente smakspanelet til Godt Drikke.  Ennå en gang viser det at alle anmeldelser er subjektive.  Basert på den som leser, ser eller smakers, egne preferanser.  Som dere ser, så tok jeg ikke med hører, da jeg mener musikkjournalister ikke eier smak.
Så, en riktig fin mandag til alle.
For de som ikke følger oss på facebook ; https://www.facebook.com/GodtDrikke 
og som ikke følger Ludwig Mack Brygghus; https://www.facebook.com/ludwigmackbrygghus
eller de som ennå ikke har funnet Ægir : https://www.facebook.com/pages/Ægir-Bryggeri/132619153452123

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.