Fire uker med Godtlevert.no … er irriterende nok, en positiv opplevelse.

Godtlevert.no ble etablert i 2010 av Kjetil Graver, Petter von Hedenberg, Ole Martin Alfsen og Henning Sæter. Midelfart Invest AS er også på eiersiden. I 2016 omsatte godtlevert.no for 390 millioner kroner. Selskapet har rundt 30.000 abonnenter og 65 ansatte.

Direkte til produsenten.

Normalt elsker jeg duften av grønnsaker, se kjøttet, kjøpe den ferskeste fisken osv. Men la det være sagt først som sist, kvaliteten på Godtlevert.no god.

-Vi går utenom grossistleddet og rett til bonden, fiskeren og slakteren og kjøper i store kvanta. Da får vi prisene ned samtidig som vi får tak i de gode råvarene, forteller markedsdirektør Lasse Heimberg ved Godtlevert.no i en mail.

Flere av leverandørene til Godtlevert.no er hjørnestensbedrifter i lokalområdene men som ikke har råd til «bestevenn» avtaler med dagligvarekjempene.

-De lokale leverandørene er med på å holde norsk mattradisjon i live, og dette er noe vi ønsker å bringe ut til folket, skriver Heimberg.

Lavt saltinnhold

Foto: Godtlevert.no

-Når det gjelder råvarene så har vi lavere saltinnhold og ofte mindre fett. Vi ønsker å holde råvarene så naturlige som mulig og tilsetter derfor ikke farge, gass og annet. Dette går litt utover holdbarheten, men vi er veldig opptatt av å holde råvarene så rene som mulig. Vi opplever heller ikke at det er en stor utfordring for våre kunder som jo spiser maten samme uken.

Det finnes flere ulike tilbud. Hverdagskassen, Favorittkassen, Roedekassen, og Premiumkassen. Felles for de ulike tilbudene er at Godtlevert.no har egne kokker som utvikler oppskriftene. Og de er enkle og bruke.

Konklusjon…

Jeg har nå testet Favortittkassen i drøye fire uker med tre ulike middager per uke. Generelt er kvaliteten meget godt. Spesielt er kvaliteten på grønnsaker veldig god, mens kvalitet på kjøtt og fisk er bedre enn det jeg har sett i lokale supermarkeder. De fleste rettene er spennende og variert. Ikke med det sagt at jeg er like begeistret for alle retter. Det skulle jo også være veldig rart. Tross alt har jeg nå testet 13, 14 ulike retter. Men felles for alle sammen, er at råvarene og oppskriftene er glimrende. Det er som regel mat igjen på fatene etter at alle er mette og prisen er ikke noe høyre enn om råvarene hadde blitt handlet på det lokale supermarkedet. Så min konklusjon er at vi fortsetter med Favorittkassen.

 

Forrige artikkelUkens Øl.
Neste artikkelUkens rimelige viner.
Fra Wikipedia. Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist. Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö. Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.