Ukens rimelige viner kommer fra Bodegas Aroa i Navarra, Spania. Alle tre er biodynamiske.

De er litt dyrere enn hva som er normalt for Godt Drikkes rimelige viner, men dette er tre helt fantastiske viner som virkelig er verd pengene.

Aroa Jauna Crianza 2014. Spania, Navarra. Pris kr. 151,30 Poeng 88/100

Druene er Merlot 39%, Cabernet Sauvignon 41% og Tempranillo 20%. En ungdommelig mørkerød farge. En elegant duft av solbær med nydelig hint av krydder. Smaken lever opp til duften. Frisk, god, bløt fylde og milde tanniner. Bra balansert syre og sødme. En lang, frisk ettersmak. Danser perfekt med biffen. En ekte løp og kjøp vin.

Le Naturel 2017. Spania, Navarra. Pris kr. 164,90 Poeng 88/100

Druene er Merlot 5% og Garnacha 95%. Fin rød farge med duft av kirsebær litt lær og en anelse krydder. Smaken er frisk, fyldig med en god munnfølelse. Riktig bra balansert syre og sødme. Mild tannin. Lang ettersmak. Passer fint til kos og rolige samtaler med noen man er glad i. Meget bra kjøp

Rosévin.

Aroa Larossa 2016. Spania, Navarra. Pris kr. 166,70 Poeng 86/100

Personlig mener jeg rosévin bør drikkes året rundt. Og denne er vel verd å prøve. Druene er Tempranillo 40% og Garnacha 60%. Flott rosa farge. Duften er preget av bringebær med noe floralt i bakgrunnen. Frisk smak med en fin sødme. Fin syre med en balansert sødme. God ettersmak. Passer fint til en solvegg i februar. Meget bra kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.