Selv om sommerene ikke har helt funnet veien ennå, så er dette fire bag in box som er en riktig bra innvestering til terrassen eller hagen.

Markus Molitor Schiefer Riesling 2017. Tyskland, Mosel. Pris kr. 429,90

Testens beste. Drua er riesling. Gulgrønn farge. Meget god duft av epler, sitrus og med hint av blomster og fersken. Veldig frisk og fruktig med en riktig bra fylde. Samme epler, sitrus og blomst som i duften. En lang, tørr ettersmak med en bitte liten bitterhet. En vin som fungerer glimrende sammen med spekemat men aller best til kos. Meget bra kjøp.

Villa Wolf Riesling Trocken 2018. Tyskland, Pfalz. Pris kr. 440,40

Drua er riesling. Lys strågul med et grønt skjær. Duft av sitrus, epler og hint av vinbergsfersken.  Frisk og fruktig på smak. Lever riktig bra opp til duften med sine epler og sitrus. Meget bra balansert syre og sødme. Meget god ettersmak. En vin som fungerer både til salater og kos. Meget bra kjøp.

Pardon my French Cotes du Gascogne 2018. Frankrike, Sørvest, Côtes de Gascogne. Pris kr. 349,90

Druene er Colombard 45%, Sauvignon Blanc 5%, Ugni Blanc 15%, Gros Manseng 35%. En lsy gul farge med et grønt skjær. Duft av sitrus, epler og med hint av urter. Frisk og fruktig på smak. Lever opp til duften med epler og sitrus. Bra balansert syre og sødme. En frisk ettersmak med bitte litt bitterhet på slutten. En vin som passer bra sammen med sommer, sol og venner. Mye vin for pengene. Meget bra kjøp.

Ricardelle de Lautrec Handmade Chardonnay 2017. Frankrike, Languedoc-Roussillon, Oc Pris kr. 509,90

Drua er Chardonnay. Fin gul farge. Duft av epler, frukt og hint av blomster. Smaken har bra fylde, rund med en mild syre. God ettersmak. En vin som kan brukes til salater, men passer best til kos. Meget bra kjøp.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.