En god vin kan ikke smakes for ofte…

Jeg var bare nødt til å smake den igjen. Selv om det bare er noen måneder siden sist jeg nøt vinen.

Navnet Meinklang betyr «min lyd», ”Min” i navnet symboliserer ifølge Michlits, en personlige vinstil,  lyd eller klang og viser til harmoni med naturen. Og harmoni finnes det i alt som Werner Michlits tryller frem. Jeg smakte vinene til Werner Michlits første gangen for endel år siden. Først elsket jeg dem og så ble jeg skeptisk. Rødvinene hans var jo så annerledes fra det jeg ellers smakte. Og så ble jeg ennå mer begeistret. For det harmoniske er jo det som jeg opplever som annerledes. Og fortsatt så er jeg harmonisk begeistret for vinene fra Meinklang.

Meinklang Burgenland Red 2020. Østerrike, Burgenland. Pris kr. 469,90 Poeng 86/100

Spontangjæret og ufiltrert. Disete røde farge. Duften har røde bær, urter Meget god fylde, fruktig på smak. Godt balansert syre og sødme. Mild tannin. En lang og god ettersmak. Passer glimrende til kos, høst og pasta. Meget bra kjøp.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.