Ukens vin er en portugiser jeg har omtalt tidligere. Og jeg var bare nødt til å smake den igjen.

Julia Kemper blir betraktet som en av Portugals mest spennende vinprodusenter. Og jeg forstår hvorfor. Derfor var jeg nødt til å smake den samme vinen en gang til. Kanskje ikke så rart. Den har blitt en av mine virkelige favoritter.

Julia Kemper Touriga Nacional 2012. Portugal, Beiras, Dão. Pris kr. 279,90 Poeng: 93/100

En ekte wow vin. Druene er hundre prosent Touriga Nacional. Mørkerød farge. En fantastisk duft av solbær, mørke kirsebær og en anelse av blomster. Smaken er intens,  silkemyk, fyldig og frisk. Perfekt syre og sødme med fin tannin.  Lang og flott ettersmak. På tross av kraftfullheten i vinen, så er den så absolutt en elegant opplevelse. En vin som går glimrende til rødt kjøtt. Personlig elsket jeg den som kosevin. Løp og kjøp

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.