Ukens rimelige viner kommer spredd fra hele verden.

Giacosa Fratelli Barbera d’Alba Bussie 2018. Italia, Piemonte, Barbera d’Alba. Pris kr 158,90

Drua er hundre prosent Barbera. Mørkerød farge. Meget god duft av mørke bær med hint av urter og tre. Fyldig og fruktig på smak. En smak som lever opp til duften. Bra munnfølelse. Godt balansert syre og sødme. God tannin. Virkelig  god ettersmak. Passer til lyst kjøtt. Her er det mye vin for pengene. Meget bra kjøp.

Conde Valdemar Reserva 2011. Spania Rioja. Pris kr. 164,90

Vinen er laget på Mazuelo 7%, Graciano (Bovale) 3%, Garnacha 5%, Tempranillo (Tinto del Pais) 85%. Dyp rød farge. God duft av røde bær, moden frukt og hint av krydder. Rund og moden smak med fin fylde. Bra balansert. Lever opp til duften med sine bær og krydder. Mild tannin. Meget fin ettersmak. Kan fungere bra sammen med høstens lam. Meget bra kjøp.

Berton Vineyards The Black Shiraz 2018. Australia, South Eastern Australia. Pris kr. 135,-

Fargen er mørke rød. Duft av mørke bær, krydder og et lite hint av tre. Smaken er fruktig med en bra fylde og de samme mørke bærene som i duften. Bra syre og sødme. og en god ettersmak. I forhold til pris, er dette et meget godt kjøp.

Battenfeld-Spanier Estate Riesling 2018. Tyskland, Rheinhessen. Pris kr. 154,90

Drua er Riesling. Fin gulgrønn farge. Riktig god duft av gule epler, blomster og sitrus. Fruktig tørr smak. Bra fylde. Fin syre og en god og lang ettersmak.  Passer bra sammen med lyst kjøtt. Testens absolutt beste vin. Meget bra kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.