Ukens rimelige viner er alle sammen fra Spania. Kvaliteten på vinene er høye i forhold til pris.

Baltasar Garnacha Viñas Viejas 2016. Spania, Aragon, Calatayud. Pris kr. 149,90

Drua er Garnacha. Fin mørkerød farge med et blått skjær. En fin duft av mørke bær med hint av urter og tre. Veldig bra fylde på smaken, fruktig med en god syre. Flott tannin. Bra ettersmak. Vin som passer fint sammen med rødt kjøtt. Meget bra kjøp.

Campo Viejo Reserva 2014. Spania, Rioja. Pris kr. 149,90

Druene er Graciano (Bovale) 8%, Tempranillo (Tinto del Pais) 85%, Mazuelo 7%. Mørkerød på fargen. Duft av røde bær, lær og bitte litt tre. Bra fruktig fylde på smak. Bløt med fin sødme som er balansert av syren. Mild tannin. Bra ettersmak. En vin som vil fungere fint sammen med lam. Meget bra kjøp.

Félix Solis Viña Albali Tempranillo 2017. Spania, Castilla-La Mancha, Valdepeñas. Pris kr 125,-

Drua er Tempranillo. Fin rød farge. Bra duft av mørke bær og noe frukt. Smaken har en rund og bløt fylde, mild syre og en mild tannin. En bra ettersmak. Passer til lyst kjøtt og som kose vin. Mye vin for pengene. Meget bra kjøp.

Musserende vin.

Familia Oliveda Cava Brut Jove. Spania. Pris kr. 139,80

Druene er Macabeo, Xarel·lo, Parellada. Lys, lys gul på fargen. Fine bobler. Duft av epler med hint av stikkelsbær og bitte litt brødbakst. Frisk og fruktig på smak. Lever opp til duften med sine grønne epler og sitrus. Bra balansert og med en frisk og fin ettersmak. Passer best sammen med gode venner og latter. Meget bra kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.