Spanske Miguel Torres har nådd det klimamål som de satte i 2008. Nemlig en reduksjon av CO2 på 30%. Og det et år tidligere en planlagt.

For Miguel A. Torres har klimamålene høy prioritet. Som familieeid bedrift mener han det er viktig for fremtiden og for at barnebarna fortsatt skal ha en fremtid i bransjen han elsker.

-Vi gjorde en enorm innsats for å nå vårt utslippsreduksjonsmål et år tidligere enn planlagt, som vi den gang anså som veldig ambisiøst. Nå er tiden inne for å presse på enda mer for ambisiøse miljøhandlinger for å dempe global oppvarming og beskytte vindyrking i framtiden, » sier han. Nå er målet en reduksjon av CO2 på 55% per flaske sammenlignet med 2008-nivåene og det innen 2030.

San Valentín 2019. Spania, Catalonia. Pris kr. 114,90

Drua er den lokale Parellada. En drue som kanskje er mer kjent i Cava. En lys gulgrønn farge. Meget bra duft av grønne epler, sitrus og med hint av tørkede blomster. En rund og fruktig smak. Lett sødme. Samme epler som i duften. En rund og god ettersmak. Passer bra sammen med dessert og bær. Eller bare til kos.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.