Så er juletrefesten for voksne over for denne gangen. Og jeg kan bare takke alle som deltok.

Publikum i Tromsø er helt fantastisk. Jeg må nesten si det er verdens beste gjester å få på besøk. Kunnskapsrike, hyggelige og nysgjerrige på det som ble presentert. Uansett om det var hva utstillerne hadde eller hva som ble presentert på de ulike Master Classene. Tusen takk for at dere kommer.

Utstillerne

Jeg må takke de fantastiske utstillerne på festivalen. De er så utrolig profesjonelle og så utrolig kunnskaps rike. Uansett om det er vin, øl, brennevin eller mat.

Personalet

En av grunnene til at festivalen blir så vellykket er det herlige personalet fra Radisson. Jeg kan bare bukke og si tusen takk til de tre unge servitørene som jobbet steinhardt og sørget for at alt fungerte perfekt. For å si som ei skiløper sa en gang, «jeg bøyer meg i hatten.»

15. april

Det ble en del spørsmål om neste festival. Jo, det blir en ny festival i april. Jeg har allerede fått en dato. Nemlig 15. april. Da blir det den tradisjonelle Tromsø Øl- og Vinfestival med vintog og alt som hører til. Og siden det var noen som spurte om billetter til julegaver og sånt, så legger jeg ut en link til både vintog og festival allerede i begynnelsen av desember.

Så nok en gang, tusen takk, vi ses i april. Og en riktig God Jul til alle

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.