Planlegger du den store sommerfesten i år? Her er tre forslag på Bag in Box.

Helt beroende på hva som skal serveres, så er dette tre viner som passer til det meste. Og ikke minst, til kos.

Bibi Graetz Rosso Toscana, Italia, Toscana. Pris kr. 485,- Poeng 86/100

Vinen er laget på Sangiovese. Mørkrød på fargen. Bra duft av kirsebær med hint av plommer. Smaken er frisk og fyldig med en virkelig god munnfølelse. Meget bra balansert og en bra tannin. Vinen lever opp til duften med sine kirsebær og med noe plomme. Lang og god ettersmak. Passer til både lyst kjøtt fra grillen og til kos. Meget bra kjøp.

Ricardelle de Lautrec Handmade Syrah Rosé 2018. Frankrike, Languedoc-Roussillon, Oc. Pris kr. 509,90 Poeng 88/100

På tross av at det de siste årene har kommet mye bra rosévin på markedet, er det fortsatt vanskelig å finne noen på bag in box. Denne er det hederlige unntaket. Drua er syrah. Lys rosa på fargen. God duft av røde bær med hint av frukt. Smaken er rund og bløt med en god frisk frukt. Meget bra balansert syre og sødme. Lang og god ettersmak. Passer riktig bra til lyst kjøtt og muntre diskusjoner. Meget bra Kjøp.

Leiner Monolith Riesling Trocken 2017. Tyskland, Pfalz. Pris kr. 499,90 Poeng 89/100

Testens absolutt beste vin. Drua er Riesling. Lys gul med et grønt skjær. Klassisk duft av sitrus, grønne epler og små hint av blomst. Smaken er frisk, fruktig og med en meget bra fylde. God frisk munnfølelse. Perfekt syre og sødme. Lever opp til duften med sine epler og sitrus. En riktig god og lang munnfølelse. Passer glimrende til skalldyr, salater og kos. En ekte løp og kjøp vin.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.