Sladder fra stambordet er Godt Drikkes Se & Hør spalte. Eller Øl og Rør som den også kalles. En spalte som kommer med meget ujevne mellomrom.

Denne gangen ser vi litt på fotball, øl og andre avarter av sporten.

John Arne Riise og øl.

At John Arne Riise ikke er som andre forhenværende fotballspillere, er jo en kjent sak. Den brittiske sladreblaska Mirror,  opplyste forleden dag at Liverpool legenden hadde smakt sin første øl noen sinne. Og det var tydeligvis noe som ikke falt ham særlig på leppen, for å si det sånn. Noe som avisens bilder tydelig dokumenterer. Avisa opplyser at den gjennomtrente mannen kun nyter alkohol to, tre ganger i året. Så nå vet vi det.

Gratis øl i Wales

Cmb3KOEWEAAjYH9Den belgiske øl-giganten Anheuser-Busch InBev, spanderte øl på alle Walesas innbyggere etter semifinalen i fotball EM. Om det var ren hevn for at Wales hadde slått ut Belgia med 3-1 i kvartfinalen, vites  ikke. Men det de ga vekk, var det amerikanske blaskevannet Budweiser. Hadde det enda vært den tsjekkiske originalen, så hadde det jo kunne blitt en fest ut av det.

Øl med kjærlighet.

beer-belly-topHamburg bryggeriet Bergedorfer Bier lanserte under fotball EM en helt ny reklamekampanje. Som alle vet, er jo en kropp med sixpack helt ute. Nå handler det om kjærlighet til øl-magen. Kampanjen skal visst nok skildre den ”ekte” mannens kjærlighet og som trøst for de som misunner de gjennomtrente herrene som sprang rundt på stadionene under EM.  Bilden er tatt av Jung von Matt og publiseres med tillatelse av bryggeriet.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.