Godt Drikke har smakt seg igjennom en rekke bag in box opp mot påsken.

Det var mye trist med en rekke sukkerbomber som egentlig ikke har så mye med vin å gjøre, men også en rekke BiB som holder bra kvalitet. Her er de jeg synes kom best ut på test.

Cantina Rossa Montepulciano d`Abruzzo, Italia, Abruzzo Pris kr. 419,90

Mørk rød på farge. Bra duft av mørke bær, urter og hint av blomst. Smaken følger duften med en riktig bra balansert syre og sødme. Bra tannin. God munnfølelse. Riktig bra ettersmak. Passer fint til lyst kjøtt som svin, men aller best sammen med venner og kos. Meget bra kjøp.

Carussin Asinoi Barbera Piemonte 2015 Italia, Piemonte Pris kr. 440,-

Jeg er veldig svak for denne eselvinen. Den er vakkert klar rød på fargen. Duft av kirsebær og mørke bær samt noen hint av urter.  Smaken er ung, frisk og fruktig med hint av bær og urter. Bra balansert syre og sødme. En fin ettersmak. Passer bra sammen med enkle pastaretter. Meget bra kjøp.

Barbera Piemonte Selezione Luca Roagna 2015, Italia, Piemonte Pris kr. 449,90

En vin som holder meget bra klasse. Vakker, dyp røde farge. En herlig duft av bær og kirsebær. Smaken er fyldig med en veldig bra balansert syre og sødme. Jo, dette er et virkelig bra kjøp på boks. Og litt som poteten, den kan brukes til alt. Et virkelig godt kjøp.

Meinklang Burgenland Red 2014 Østerrike, Burgenland Pris kr. 449,90

Vinen er spontangjæret og ufiltrert. Noe den disete røde fargen bærer preg av Duften er herlig, med bær, urter og papir. Jo, den dufter litt papir som faktisk er helt nydelig. Vinen har en god fylde, fruktig og bra balansert syre og sødme. En lang og god ettersmak. Passer glimrende til storfe og fredsommelige samtaler. Meget godt kjøp.

Fetzer Valley Oaks Zinfandel USA, California Pris kr. 379,90

Mørke rød med et lite blått skjær på fargen. Duft av solbær med hint av fat og vanilje. Med andre ord, en bra duft. Smaken lever opp til duften med sine mørke bær, mjuk med en bra munnfølelse. Bra ettersmak. Passer bra sammen med lam. Meget bra kjøp.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.