Mack Juleøl er for de fleste i Troms og Finnmark ølet som er sterkest forbundet med jul.

Det på tross av en rekke glimrende mikrobryggerier som har dukket opp de seneste årene. Men man tukler ikke med juletradisjoner.

Mack Julebokk 9% alkohol Pris kr 44,90 (33cl)

Rødbrun på farge. Et lavt beige skum. Meget bra duft av karamell, nøtter og bitte litt tørket frukt. Smaken har en stor fylde med kaffe, sjokolade og mørk malt. Meget bra ettersmak. En øl til desserten. Meget bra kjøp.

Mack Juleøl 2018, 6,5% alkohol. Pris kr. 43,90 Mack 

Rødbrun farge. Bra duft av karamell, malt og litt nøtter. Smakene er frisk med riktig bra fylde. Fin sødme, balansert mot bra bitterhet. Riktig bra ettersmak. Et juleøl som passer glimrende til det de fleste juleretter.

Vellagret Mack Juleøl 2017. 6,5 % alkohol. Pris kr. 47,90

Kobberfarget, god duft av karamell og små hint av rosiner og noe jeg ikke klarer å definere. Smaken har bra fylde, frisk med sjokolade og nøtter. Noe vinøst. Meget bra ettersmak. Et allround øl. Meget bra kjøp.

Butikk

Mack Juleøl 4,5% alkohol.

Klassikeren her nord. Kobberbrun på farge. Bra duft av malt, sitrus og det lille udefinerbare. Smaken lever fint opp til duften. Bra fylde og godt balansert mellom sødme og bitterhet. Fin ettersmak. Går fint sammen med tradisjonell julemat. Meget bra kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.