Luke 7 i Julekalenderen.

Luke sju, er en konkurranse. Og det man kan vinne om man trykker like, er Ingvild Tennfjords bok ”Norges beste vinkjøp 2017.”

Ingvild Tennfjord skriver om vin, blant annet i Aftenposten. Oftest på en virkelig underholdene, usnobbete og morsom måte. Det er ikke alltid jeg er enig i hennes bedømmelse av vinene, men nå er jo anmeldelser en veldig subjektiv øvelse.

Svein Lindin, Sommelier og vinskribent i Vinofil, http://vinofil.no skriver om boken,

” Ingvild Tennfjord skulle ikke skrive en ny bok igjen, men så ble det et ja til å lage en liten pocketbok med de beste vinene hun har smakt.  Ingvild Tennfjord gjør ikke noe halvveis. I de tre første vinbøkene sine har hun gitt leserne sine bakoversveis i sin ville fart inn i vinens kunnskapsverden.

Ingvild Tennfjord

Boken Norges beste vinkjøp 2017 er først og fremst ment for deg som liker å drikke vin og trenger et oppslagsverk. Har du lurt hva du skal drikke når det blir fredag eller når en date dukker opp. Eller når du trenger vin til hytteturen? Ingvild Tennfjord gir deg svaret og en rekke andre svar gjennom ulike klassiske anledninger der vin er naturlig.

Boken er et lettlest oppslagsverk. En bok for deg som vil utforske mer,  lære mer, forstå litt mer og ikke mimst drikke bedre viner. Vinene som er anbefalt i boken følger et visst mønster. Ingvild Tennfjord begynner å få en dreven nese for kvalitet, noe som formidles gjennom legendariske vinnotater. Ikke nødvendigvis A4 beskrivelser vinfaglig, men hun vet hvordan man får leseren engasjert.  Samtidig hersker ingen tvil om at designet har spilt en viktig rolle når boken skulle lages. Trine+Kim designstudio har gjort en kjempeflott jobb med å formidle Ingvild Tennfjords vinkunnskap.

Den beste delen av boken går mot mat og vin. Et virkelig pluss i margen!  Med gode råd om hvilken viner som går til alle generelle råvarer i norsk kost, fra eksklusive skalldyr og vilt til mer vanlig hverdagsmat inkludert taco, ostepop, fastfood og sjokolade! Boken har egne avsnitt om årets gang og vinvalg, perfekte vingaver, en slunken lommebok treffer Ingvild Tennfjord midt i hjertet i sitt stadig økende publikum som en av Norges mest leste vinjournalister. Ingvild Tennfjord har på kort tid etablert seg som populær ekspert blant både media og lesere. Med sin sprudlende penn gjør hun vin forståelig og interessant, lettlest og gøy – akkurat slik det bør være. Ingvild Tennfjord har funnet sitt publikum og forlegger Kagge bør straks legge opp til en oppfølger av boken i 2018.  Navnet forplikter og det skal ikke forundre meg at denne boken vil bli en ny bestselger!”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.