JH Meyer signature wines ble etabler av Johan Meyer i 2010. Han ble raskt nominert som Young Gun of the Year og har siden det rangert som en av de mest spennende unge produsentene i Sør-Afrika.

Johan Meyer lever med kjelenavnet Stompy. Han studerte i ung alder vinmaking ved universitetet i Stellenbosch, men så først virkelig lyset etter å ha møtt og jobbet med Tom Lubbe hos Matassa i Frankrike. Tom Lubbe sitt arbeid med enkeltvinmarker og erfaring fra vinproduksjon i Sør-Afrika sent på 1990-tallet inspirerte Johan til å produsere rene viner hvor mesteparten av arbeidet blir gjort i vinmarken.

Stompy befester og beviser at han er posisjonen verdig gjennom sine pinot noir og chardonnaybaserte signaturviner og med prosjektet Mother Rock. Dette er viner hvor tilnærmingen er mer eksperimentell med en kombinasjon av skallkontakt og blandinger med forskjellige druer. (Kilde: Autentico)

JH Meyer Pinot Noir 2017. Sør-Afrika. Pris kr. 259,90 Poeng 90/100

Drua er Pinot Noir. Fin lyserød farge. Duft av kirsebær, bringebær og små hint av blomster. Smaken er frisk og fruktig med en bra fylde. Meget bra balansert syre og sødme. Bra tannin. En meget bra ettersmak. En vin til lam. En vin til denne prisen og til denne kvaliteten, løp og kjøp.

JH Meyer Elgin Chardonnay 2017. Sør-Afrika, Elgin. Pris kr. 249,90 Poeng 90/100

Drua er Chardonnay. Gulgrønn farge. Meget bra duft av sitrus, grønne epler og bitte litt nøtter. Smaken er uvanlig frisk, fruktig og fyldig. Perfekt syre og sødme. Lever opp til duften med sine epler og sitrus. Lang og god ettersmak. Passer bra sammen med frisk og skalldyr. En ekte løp og kjøp vin.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.