Ikke ha denne bak ørene.

Voga_CelebrateSpring annonse.epsAt et fullstendig nytt design på vinflasker, skulle komme fra Sicilia, hadde jeg egentlig ikke forventet.

For meg, var siciliansk vin noe man fikk kjøpe på gårdene i dertil egnede dunker. Vin som smake litt svovel fra vulkanene og egentlig var rimelig godt når man var helt blakk. Joda, jeg har smakt god siciliansk  vin. Også på flaske. Men denne flaskedesignen var noe nytt. Og det var på tide. Flaskedesign og vin er noe som lenge har vært forsømt. Kanskje for vinverden er mye mer konservativ enn øl og mineralvannprodusenter.

-. Tidligere har nytt design og vin hvert ensbetydende med katteflasker og dårlig kvalitet., sier Monica Andersen, marketing manager hos den norske importøren Haugen-Gruppen.

– Vi synes det er tøft at noen forsøker å utfordre vinens litt kjedelige og konservative utrykk, men det er vel kanskje derfor den har blitt en suksess.

Unknown-1Og en suksess har den blitt i resten av Europa blant folk med vin og moteinteresse. Hvor mange flasker som er solgt, vites ikke. Men det er tydeligvis mange.

Hvordan er vinen?

Den er helt grei. Voga Quattro er den jeg har smakt. Quattro for den består av 30% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot, 30% Shiraz, 10% Pinot Noir. Duften er flott med en anelse av mørke bær. De mørke bærene slår også igjennom i smaken og har en behagelig bløtt anslag. Personlig mener jeg  vinen passer til, for å bruke en klisje, påskelammet.

Vinen er så absolutt verdt prisen på 120 kr. Den er i basisutvalget med Varenummer:5828201

I serien finnes også en spumante på Chardonnay og Pinot Grigio. En jeg dessverre ikke har smakt ennå, men det skal jeg nok nå før påske.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.