Macks Vårøl med Monica Z.

bilde fra "Vi som elsker Monica Zetterlund"
bilde fra «Vi som elsker Monica Zetterlund»

I går kveld, da jeg gikk tur med hunden og nordlyset danset over nattehimmelen, hadde jeg Monica Zetterlunds ”Sakta vi gå genom stan”  på hørelurene.

Og det var da jeg begynte å lengte etter vår og sommer. Ikke den sommeren man opplever ved rivieraen eller i vinmarkene en varm sommerdag. Nei, den nordiske sommeren. Den med lyse netter, dufter og den merkelige stillheten man kan oppleve når natt går mot morgen.

Da jeg kom hjem, bestemte jeg meg for å prøve Macks Vårøl. Et lyst pilsnerøl med fint, hvitt skum og en vakker gyllen farge. En behagelig duft av humle og frukt. Smaken har en markert smak av humle og en anelse sitrus. Et helt ok øl som ikke er vond å drikke og som lever opp til de lyse vårkveldene som ligger foran oss.Unknown-2

Men, allikevel, den lever ikke helt opp til Monica Z vandring igjennom Stockholm en sommernatt. På den annen side, det er det heller ikke så mye annet som gjør. Musikken, kan du høre her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.