Tromsø Øl- og Vinfestival er bare noen uker unna. Og flere av arrangementene begynner så smått å bli utsolgt.

Ost og Øl hos Helmersen på Storgata den 20 april, har bare to billetter igjen. Så om du vil være blant de heldige som vil delta, bør du kaste deg over billettknappen nå.

Vintoget, også den 20 april har fortsatt billetter igjen, men her er det heller ikke så altfor mange billetter igjen.

Andre arrangement

Av andre arrangement hvor det finnes billetter, så har vi smakingen med Chateau Kirwan den 21. på festivalen på Radisson Blu. Også smaking med Champagnehuset Henriot er det igjen billetter.

Til selve festivalen den 21. april så finnes det ubegrenset med opplevelser og billetter.

Winemakers dinner på Skarven Kulinariske teater med elevene fra Ishavsbyen VGS, har fått ben å gå på. For å sitere elevene ved skolen:

«Torsdag 19.april vil VG2 elever ved Ishavsbyen Videregående skole linje kokk og servitør, i samarbeid med VertsHuset Skarven og Treasury wine estates arrangere en Kulinarisk aften på Skarvens Kulinariske Teater. I samarbeid med faglærere har elevene kreert en meny som passer til drikkene som vil bli servert. Nå som vi snart skal ut som lærlinger ser vi på dette arrangementet som en fantastisk start på arbeidslivet, og vi er veldig takknemlig for at skarven gjør dette mulig for oss.

Vinene underveis er tilpasset menyen, og det vil bli servert en vin til hver rett
Vinimportør vil være tilsted og både presentere vinene og historien til produsenten.
Elevene vil under rettledning av teaterchef og faglærere stå for hele arrangementet. De vil i tillegg til å ha kreert menyen, også lage maten og stå for serveringen. «

Prisen for denne menyen inkl drikke er kr 995,00 pr pers
Den kulinariske aften starter 18:30.
Påmelding gjøres til booking@skarven.noeller på tlf 77600720.

Bardus Bistro

Også Bardus Bistro trår til med Winmakers Dinner den 20. april.  Og det er ikke noen enkel Winemakers det heller. En fem rettes meny med hele ni viner og årganger fra vinhusene Faustino og Portia. Prisen er 895,- kroner og man melder seg på bardusbistro@gmail.comeller på telefon 92694888. Reservasjonen må skje før den 17. april. Nevnte jeg at det er Rocio Muñoz Martin fra Faustino som leder oss igjennom vinene?

Er dette alt, sier du? Næææ… To arrangement til blir publisert i ettermiddag så følg med!!

Billetter finner du her: 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.