images-1Har du spørsmål om vin? Hvilken mat passer til din vin? Om vindistriktet? Kan veganer drikke vin?

Min styrke på vin, er tyske viner. Det har vært min store interesse og arbeide i mange, mange år. Av andre vinland som jeg kan temmelig meget om, er fransk og italiensk vin. Da er det ikke sånn at jeg kan fortelle deg om absolutt alle vingårder eller obskure vinmarker som ligger nord for sør over den bakken som ligger ved siden av bekken til Hansen. Men, det jeg kan svare på, er historien om forskjellige viner, hvordan de smaker, hvem som produserer de og komme med forslag til hva slags mat du kan bruke til de enkelte viner. Om jeg skulle sitte fast, har jeg venner og bekjente som kan svarene. Også noen kokker som imageskan komme med enkelte tips om oppskrifter til din spesielle vin.
å velkommen med spørsmål. Enten her på bloggen eller som mail.

2 KOMMENTARER

  1. Har fått tilbud om et antall flasker Châteuneuf du Pape les Cailloux 2006. Kjenner ikke årgangen og finner ikke noe om den.
    Kan noen antyde hva som er en ok pris?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.