Matthias Müeller og Georg Rieser, henholdvis salgsdirketør og vinmaker på Weingut Wittmann i tyske Rheinhessen, hadde en drøm om starte sitt eget selskap som produserte naturvin.

Da Covid 19 traff verden og salget av vin gikk ned, så de muligheten å starte samt få bra kontrakter på vin i årene som kommer. Immel Bio Riesling er første vin ut og er det som skal være signaturen til det nyoppstartede vinselskapet. De holder svovel på et minimum under vinifikasjonen men er mest opptatt av at vinen skal være balansert og ikke minst gi et nyansert bilde av en god økologisk Riesling fra Rheinhessen. Dette til en pris som gjør at en økologisk vin kan kjøpes og drikkes av flest mulig. Motto bak duoens vin lyder nemlig: «dont`t think-just drink»

Immel Biowein Riesling Trocken 2020. Tyskland, Rheinhessen. Pris kr. 139,90 Poeng 86/100

Det er kanskje ikke nødvendig og si at drua er Riesling. Gulgrønn farge. Bra duft av sitrus og epler. Lite hint av petroleum. Frisk og fruktig smak med epler og sitrus. God fylde og bra balansert syre og sødme. Lekker ettersmak. Passer bra sammen med lette vegetarretter og god til kos. Veldig mye vin for pengene. Løp og kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.