I dag går det løs- Julemessa i Tromsø. Eller juletrefest for voksene.

Det er sånn jeg gru gleder meg. Litt spent, det må jeg innrømme. Men hva kan egentlig gå galt? Her kommer noen av Norges beste vinimportører, Mack med øl, Arcus med akevitt. Og det gjør Bivrost også. For konjakkelskere kommer Bache Gabrielsen med sine konjakker. Og som rosinen i pølsa kommer Solberg-Pettersen med både fenalår og ribbe mens Domstein viser hva de kan prestere med lutefisken.

Jo, jeg gleder meg mer enn jeg gruer meg. Og om du vil lære noe om mat og drikke, så er det bare å stikke innom Scandic Ishavshotel mellom 13.00 til 17.00.  Prisen for moroa er 275,- kroner per person inkl. fem smaksbonger. Og det finnes fortsatt billetter man kan kjøpe i døra.
Selv om det er juletrefest for voksene, blir det ingen pose med appelsin og twist. Her får man bare gode opplevelser som man kan ta med seg nå i julesesongen.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.