Cavalunsj på t i Tromsø.

Under vinmessen i Tromsø i April, blir det Cavalunsj på T i Tromsø. Det er ingen tvil om kvaliteten på tapasen på T. Og kombinert med to av verdens beste cavaprodusenter, blir dette en av de helt store opplevelsene.

Johan CDet er Crianza Vinimport AS med Johan Manon Ceron og ( t )  som står for denne lunsjen. Johan Manon Ceron, bedre kjent som, Johan Crianza. For å bruke et slogan fra riktig gamle dager da Aftenposten ennå hadde tro på det de selv skrev, nemlig ”Solid bakgrunn for egne meninger”, så er det noe som virkelig kan overføres på Johan. Han startet sin karriere på Sogn videregående skole i 2000. I 2003 dro han til Frankrike for å bli Sommelier hvor han ble utdannet på Lycée Professionnel Freming-Merke Bach og ble uteksaminert superior Sommelier VinDiplom, Sommelier Advanced Course og Escuela Española de Cata Madrid, utstedt av den Europeiske Sommelier Skolen i 2012. Samtidig som han utdannet seg i Frankrike, ble det to år læretid på Hotel Continental, frem til han fikk servitør fagbrevet på Rådhusplassen Oslo i 2005. Og siden har han jobbet som Sommelier på noen av de beste restaurantene i Norge. Gourmet Hotel Contiental , Theatercafeen Hotel Continental Oslo, Bølgen & Moi Gourmet og Ekeberg Restauranten Gourmet Veranda er ingen dårlige steder å ha på en CV.

I følge Johan Manon Ceron, har han igjennom sin karriere som Sommelier vært heldig og få jobbe med personligheter som har lært han mye. Blant annet Toralf Bølgen og Leif Fredriksen fra Norge i tillegg til Carmen Garrobo fra European Sommeliers i Madrid, Spania. Det Johan kaller å være heldig, kaller vi andre hardt arbeid.

I 2011 ble Crianza Vinimport AS etablert, med kanskje Norges beste utvalg av Spansk kvalitetsvin. Han startet selskapet med et ønske om å kombinere sine brede vinkunnskaper med en brennende interesse for kvalitetsvin. Vin som er produsert med hjerte og lidenskap. Vin hvor hver flaske er nøye fremstilt og kvalitetskontrollert. Dette gir viner som er produsert i små opplag, men som til gjengjeld har mye å by på. Og det er to av disse som vi får oppleve på lunsjen på t den 16 april. Nemlig Cava fra husene Cavas Torelló og Cavas Maria Casanovas. Eneste gangen Godt Drikke har gitt en Cava over 90 poeng, er fra disse to husene.

De siste årene har Johan blitt kjent som en meget spennende foredragsholder og vinkjenner. Og derfor blir cavalunsjen på t ekstra spennende.

Billetter til arrangementet får du kjøpt her.

nordnorskvinmesse1.1424161426

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.