Det er ikke så mye som skal til for å bli kåret som månedens ansatt på det skotske bryggeriet BrewDog.

Det var logistikksjefen for BrewDog i Storbritannia, Graeme Wallace, som tok affære da bryggeriets flaggskip, Punk IPA, ble beskyld for å ikke være ”nok punk”. For å bevise at kritikerne tok feil, endret han datomerkingen i bunnen på ølboksene og skrev ”Holdbar til “MOTHER FUCKER DAY”.

Selvfølgelig tok det ikke lang tid før stuntet fikk oppmerksomhet på Twitter og et utall bilder av den famøse datomerkingen ble publisert. Resultatet av den punkete opplysningen, var at bryggeriet måtte trekke tilbake 200.000 liter øl. (Fortsetter under bildet.)

CAN2_2799201a-534x640I den forbindelse ble det publisert et bilde med en hel palle ”Punk Ipa” på Instagram med spørsmålet om det var nødvendig å trekke så mye øl fra markedet, ”bare for at en ansatt hadde hatt en dårlig dag.”

I stedet for å gi Graeme Wallace sparken, fikk han ros av sjefene på bryggeriet for sitt morsomme stunt. En talsperson for bryggeriet uttalte, til avisen SUN ” i hvilket som helst annet bryggerier i Storbritannia, så hadde vel Mr. Wallace fått sparken, men her på BrewDog ble han belønnet som månedens ansatt.”

Bilder The Sun.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.