Ukens Vin.

0
Det har kommet flere spørsmål om Ukens Vin.

Først og fremst hvorfor jeg ikke skriver om de mer eksklusive vinene. Filosofien bak ukens vin, er å presentere en vin som holder en god kvalitet og som kan brukes både til hverdag og fest. Den skal også holde et prisnivå som ikke tømmer lommeboken, men som de fleste har råd til å unne seg.

Berton Vineyards er blant de tjue største vingårdene i Australia og ligger sånn cirka 60 mil sørøst for Sydney . De produserer en rekke bra Shiraz viner som passer for de fleste lommebøker. The Black Shiraz 2013 er en sånn.

Fargen er mørke rød. Duften er fylt av mørke bær, krydder og et hint av fat. Smaken er fruktig og de samme mørke bærene som dukket opp i duften, finner man igjen i smaken. Og man finner også noe krydder og en nest inntil perfekt syre. Nydelig fylde og en riktig god ettersmak. For å si det på godt norsk, her er det mye vin for pengene. Meget godt kjøp.

DEL
Forrige artikkelMer øl på polet.
Neste artikkelLei av kranglete bag in box?

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here