Lei av kranglete bag in box?

Om du er lei av kranglete bag in box forpakninger, har vinhuset Lindemans kommet med en helt ny tappeanordning.

Som kjent, finne det en rekke ulike bag-in-box-forpakninger på polet i dag, men de fleste av oss,  synes de er vanskelig å åpne. Spesielt tappekranen er et slit å få ut og sette riktig på plass. Og nå viser en nordisk undersøkelse utført av Lindemans, at hverken du eller jeg er de eneste som sliter.

Derfor lanserer Lindemans en helt ny kartong der man setter funksjon fremfor form. Den nye boksen har en femte side som gjør det enklere å finne og plassere tappekranen. Dette forenkler åpningen av vinkartongen betraktelig, i følge vinhuset. Den nye kartongen har verdenspremiere i Norge i september 2015, før den så lanseres globalt.

Innovasjon.

bib1Innovasjon er et nøkkelord hos vinhuset Lindemans. Ikke bare når det kommer til å fremstille viner av høy kvalitet, men også innen smarte og enkle forpakningsløsninger. En femte side på den nye Lindeman’s kartongen gjør den enklere å åpne. Den har også bedre perforering rundt åpningen, noe som gjør det enklere å finne og å feste tappekranen.

-Vi så at dagens bag-in-box kartonger hadde et tydelig forbedringspotensiale, fremfor alt når det gjaldt selve åpningen av kartongen. Så vi bestemte oss for å ta tak i dette, med mål om å forenkle åpningsprosessen og gjøre opplevelsen bedre for våre kunder, sier Anna Andrée Jeppe, Marketing Manager Nordics, på Treasury Wine Estates.

Forbrukerstudie bak den nye løsningen

Mer enn halvparten (56,5 %) av all vin som selges på Vinmonopolet er bag-in-box. Men det viser det seg at en stor del av forbrukerne synes den klassiske kartongen er vanskelig å åpne.

For å virkelig forstå frustrasjonen og forbedringsområdene når det kommer til åpning av vinkartonger, gjennomførte Lindeman’s en studie som blant annet inkluderte hjemmebesøk hos forbrukere. Der kom det tydelig frem at det er stor forskjell på teknikk og fremgangsmåte når en skal åpne kartongen. Studien viser også at mange synes det vanskeligste er å finne tappekranen, få den ut av kartongen og feste den riktig, uten å søle eller ødelegge boksen. Løsningen ble en helt ny kartong som er mye enklere å åpne.

Lindeman’s Bin 45 er den første bag-in-box i sortimentet med den nyutviklede kartongen og lanseres på Vinmonopolet i september 2015, før den så lanseres globalt.

Pressemelding.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.