Ukens Vin.

0

Ukens vin er en sjeldent god opplevelse. I alle fall for de av oss som liker tørre, tyske riesling viner.

Familien Schweinhardt har dyrket vin siden 1859, da Willi Schweinhardt plantet sine første hektar med vindruer. Willi var borgermester i Langenloisheim. Axel Schweinhardt har vært vinmaker siden 1993 og to over eiendommen fra sin far i 2007. Et særtrekk ved vinene til familien Schweinhardt er mangfoldet av jordsmonnstyper de har i de forskjellige vinmarkene og hvordan de klarer å uttrykke dette på best mulig måte.

Schweinhardt Löhrer Berg Riesling Trocken 2012, Nahe, Tyskland. 89 poeng.

En fin gulgrønn farge. Duften er som en frisk sommerdag med blomster, epler og noe sitrus. Smaken er fyldig med riktig god frukt. En velbalansert syre og sødme. En nydelig god, fruktig tørr ettersmak. En vin som går fint sammen med hygge, fisk og ikke minst sushi. Kjøp gjerne to av denne vinen, for får vennene smaken den, blir de hengende lenger enn normalt. En ekte løp og kjøp vin.

DEL
Forrige artikkelLitt sladder fra øl-verden.
Neste artikkelUkens Øl.

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here