Godt Drikke vil prøve å gi deg noen gode svar på spørsmålene dine om øl, vin og mat.

ØL.

Bryggerimester Rune Lennart Andreassen. Foto: Geir-Inge Buschmann
Bryggerimester Rune Lennart Andreassen.
Foto: Geir-Inge Buschmann

Sliter du med hjemmebrygget ditt? Eller lurer du på hvilket øl du skal bruke til boknafisken? Hvorfor smaker ølet av smør? Hvilket glass skal jeg bruke til en stout? Eller lurer du på noe helt annet?

En av Norges absolutt beste fagpersoner, bryggerimester Rune Andreassen ved Mack, har svar på absolutt alt som omhandler øl.

VIN

Hvilken vin skal jeg bruke julaften? Eller, hva spiser jeg til den utrolig gode vinen jeg fant i ferien? Hva er det for vin jeg fikk i gave? Uansett spørsmål om vin, skal jeg nok prøve å gi deg et fornuftig svar. Og har ikke jeg svaret, så vet jeg om noen vinbønder som kan svare.

Husk, det finnes ingen dumme spørsmål, bare dumme svar. Du kan sende spørsmålene på mail, vidar@godtdrikke.net ,eller du kan bruke kommentarboksen nedenunder.

DEL
Forrige artikkelI dag presenterer vi Excellars.
Neste artikkelNoe om himmelsk øl og fallende Bordeaux viner.

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here