Vintips til vinterferien: Cuvée Christer Berens Primitivo

Pressemelding:

Cuvée Christer Berens er en fyldig og rik vin med en klar rødfarge og en fruktig aroma med innslag av krydder, som passer godt til for eksempel smaksrike kjøttretter, gryter og gode oster. En perfekt bag-in-boks til årets vinterferie.

En blanding av druene Primitivo og Negro Amaro, samt noe Malvasia rosso gir en bærpreget og smakfull vin med et diskret krydderpreg. Druene til denne vinen kommer fra inntil 60 år gamle vinranker beliggende i det vakre Manduria i Puglia, sør i Italia. Her vokser druene i det unike «Terra Rossa» jordsmonnet nær kysten hvor den svalende brisen fra havet gjør at druene modner sakte.

Cuvée Christer Berens er en vinserie laget av vinkjenneren Christer Berens. Christer finner frem til litt ukjente vinområder hvor det lages vin av høy kvalitet til en rimelig pris. Han blander sine viner for at de skal kunne nytes på egen hånd, men også til mat.

Christer Berens er utdannet vinkelner, og har jobbet både som dette og restaurantsjef i tillegg til å ha skrevet en rekke vin- og matbøker. Han er også vinekspert på TV2 og P4.

Cuvée Christer Berens Primitivo BiB:

Varenummer på Vinmonopolet: 2013506 Pris: 410,00

Godt Drikke kommer tilbake med en anmeldelse av vinen. 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.