Nord Norges største vinmesse går av stapelen i Tromsø den 16 og 17 april 2015.

Godt Drikke sammen med Vican Group AS, arrangerer Nord Norges største vinmesse. Og det med en rekke forskjellige arrangement. Først og fremst har vi ordnet tog i Tromsø. Ikke noen NSB variant, men noe mye bedre. Nemlig et tog i form av vintog der deltakerne går fra restaurant til restaurant, og på hvert stoppested blir det servert aktuelle viner og gode smakebiter på mat som passer til. Vinmakerne vil være til stede og fortelle om sine viner på de ulike stoppestedene, og kokkene kan kanskje fortelle deg hvorfor akkurat denne vinen passer til maten som serveres.

Og som om dette ikke er nok, så blir det ”amarone lunsj”, Winemakers dinner og forskjellige master class og foredrag av noen av verdens beste vinprodusenter, alt kombinert med smakninger av akkurat deres viner. Og prikken over i en, blir vinmessen på Arktika med mulighet til å møte produsenter og importører i tillegg til å kunne få smake et hundretalls viner, samt tilegne seg mye ny kunnskap i form av spennende foredrag.

Godt Drikke vil i månedene frem til messen, komme med mer informasjon om de forskjellige vinbøndene og importørene. Så gled dere.

6 KOMMENTARER

  • Hei Line
   Det vil komme mer info fortløpende. I løpet av de neste fjorten dagene, så kommer det en hjemmeside for messa hvor man kan se hva som skjer, oppdatering av info og ikke minst, hvor man kan melde seg på 🙂 Og husk, du er veldig velkommen !
   Hilsen
   Vidar

 1. Hei, er det slikt at det kommer til å bli behov for frivillige så er jeg veldig interessert. 🙂
  Særlig da jeg har store interesse for vin og mat, å planer om å utdanne meg til vin kelner. 🙂

  • Jeg sliter litt med server og forum. Prøver å finne ut hvorfor den ikke vil aksepter når noen vil registrere seg. Kommer tilbake når det har blitt ordne.
   Mange hilsen
   Vidar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.