Vin som rocker og andre nyheter.

Litt om rocka vin, noe om en tidsmaskin mens systembolaget politianmelder konkurenten. Kan det blir bedre?

Rocka Vin.

Lyst på en Greatful Dead vin? Eller kanskje en Pink Floyd vin med smak av Dark Side of the moon?  Det er det amerikanske firma ”Wines That  Rock” som leverer disse fristende dråpene. Og det er ikke bare Greatful Dead og Pink Floyd som står på listen deres, men også Rolling Stones, Police og en helt egen Chardonnay for Woodstock. Og jeg som alltid har trodd at det var noe helt annet man assosierte til disse bandene og festivalen. Forøvrig, sjefsrocker for Wines That Rock er kjellermester Mark Beaman som stålt forteller på deres hjemmeside «I can’t believe that this is my job.  I get to taste wine, listen to music, and think about how to put it all together in a bottle of wine that truly captures the essence of an album.» I Norge finner man Rolling Stones Forty Licks Merlot 2009. Hjemmesiden finner dere her.

 

Unknown

 

Systembolaget politianmelder Winefinder.se.

Som de fleste vet, så har det svenske Systembolaget monopol på salg av vin, sprit og ”starköl” . Men, for noen år siden ble det tillatt med internetthandel med vin for folk flest. Noe som Winefinder.se har satt solid i system med et samarbeide med supermarkedkjeden City Gross. Kjeden, som har butikker i 34 byer rundtomkring i Sverige, tilbyr kundene sine forskjellige kasser med alt hva de behøver til fem middager. Samarbeidet mellom City Gross og Winefinder.se går helt kort ut på at Winefinder.se leverer vinen som passer til de forskjellige ”matkassene” . Noe som selvfølgelig blir annonsert på supermarkedkjedens hjemmeside. Og salget går strykende. Men, hvor lenge var Adam i paradiset? Bare timer etter at partene hadde inngått avtalen, ble de ifølge www.wownews.se politianmeldt av Systembolaget. Og inntil den svenske statsadvokaten finner ut om man skal kjøre en sak på det, så fortsetter samarbeidet.

Tidsmaskin for vin?Decanter

I følge Decanter.com så er det en ”manic” for utålmodige vindrikkere på vei. En sak som skal kunne modne vinen hurtigere med elektromagnetiske- og akustiske bølger. I følge Decanter.com så skal det ha vært en rekke vellykkede forsøk med saken, som man regner med skal komme ut på markedet i slutten av 2013. Clean Path Resources Corp som er skaperen av produktet, har dessverre ikke noen bilder av greia. Og en liten søk på nettet, viser at firma er en riktig ”scam.” Beklager så mye Decanter.com

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.