Ukens rimelige viner har alle blitt anmeldt tildliger i andre årganger. Og det er det som er spennende med vin, det å oppleve utviklingen mellom de forskjellige årgangene.

Moltés Pinot Noir Tradition 2018. Frankrike, Alsace. Pris kr. 169,20

Drua er Pinot Noir. Rubinrød farge. Duft av kirsebær med hint av urter. Smaken er frisk med en fin fylde. Meget bra balansert syre og sødme. Lett tannin. Elegant ettersmak. Passer bra til svinekoteletter og lyst kjøtt. Meget bra kjøp.

Ch. Haut-Moulin Vielles Vignes 2017. Frankrike, Bordeaux, Côtes de Bordeaux. Pris kr. 159,90

Druene er Cabernet Sauvignon 10%, Merlot 90%. Mørkerød farge med et lite blålig skjær. Duft av mørke bær med hint av urter og fat. Frisk og fyldig på smak, rund og mjuk. Lever fint opp til duften med bitte litt fat.  Dempet syre med en bra tannin. God  ettersmak. En vin som kan fungere fint sammen med lam men aller best som kose vin. Meget bra kjøp.

El Coto Crianza 2016 Spania, Rioja. Pris kr. 134,90

Drua er Tempranillo. Mørkerød på farge. Ok duft av røde bær og et aldri så lite hint av fat. Frisk og fyldig på smak og lever opp til duften med bær og fat. Bra balansert syre og sødme. God tannin. Bra ettersmak. Dette er et vin som passer best sammen med rødt kjøtt. Meget bra kjøp.

Marqués de Cáceres Crianza 2015. Spania, Rioja. Pris kr. 134,90

Druene er Graciano (Bovale) 5%, Garnacha 10%, Tempranillo (Tinto del Pais) 85%. Mørkerød på farge. Duft av mørke bær med hint av urter og fat. Rund og frisk smak. Lever opp til duften med s bær, eik og urter. Bra balansert syre og sødme. En god tannin og en bra ettersmak. Passer sammen med lam. Til denne prisen er det et meget bra kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.