Ukens Øl.

Brekeriet Beer AB ble startet som et øl-import firma rett utenfor Malmø i 2010.  Drømmen for de tre brødrene Fredrik, Christian og André Ek var å starte sitt helt eget bryggeri.

Det målet nådde de 2012 da de satte sitt første brygg i den lille landsbyen  Djurslöv. Lokalene ble snart for små og i 2015 fikk de mer plass i dagens bryggeri i Landskrona. Men fortsatt foregår all gjæring i Djurslöv. Kanskje ikke så rart, da alt ølet de brygger blir spontangjæret og alle produktene som brukes er økoprodukter og kun produkter som kommer fra naturen. Brekeriet produserer cirka 1500 hl øl i året og mye av ølet eksporteres til et tjue talls land rundt omkring i verden. Brekeriet har i løpet av kort tid blitt kjent som et meget respektert surølsbryggeri. Besøk deres hjemmeside: http://www.brekeriet.se/

Brekeriet Saison. Sverige. Landskrona.  Pris kr. 56,90

Dette ølet er et overgjæret øl hvor det er brukt villgjær og brettanomyces, ellers vann, malt, humle. Fin disete lys gyllen farge. Flott hvitt skum. Bra duft av sitrus, frukt og litt malt. Smaken er virkelig bra balansert, god munnfølelse og en virkelig bra ettersmak. Kan brukes til fisk men aller best som tørsteslukker og til kos. Meget bra kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.