Ukens Øl.

Brekeriet Beer AB ble startet som et øl-import firma rett utenfor Malmø i 2010.  Drømmen for de tre brødrene Fredrik, Christian og André Ek var å starte sitt helt eget bryggeri.

Det målet nådde de 2012 da de satte sitt første brygg i den lille landsbyen  Djurslöv. Lokalene ble snart for små og i 2015 fikk de mer plass i dagens bryggeri i Landskrona. Men fortsatt foregår all gjæring i Djurslöv. Kanskje ikke så rart, da alt ølet de brygger blir spontangjæret og alle produktene som brukes er økoprodukter og kun produkter som kommer fra naturen. Brekeriet produserer cirka 1500 hl øl i året og mye av ølet eksporteres til et tjue talls land rundt omkring i verden.

Brekeriet Brillant Sverige, Landskrona.

Om jeg satte poeng på øl, så hadde dette vært en klar 93 poenger. Fargen er disete gyllen. Duften har varm loff, om noen husker hvordan det duftet, litt sitrus og krydder. Smaken har samme krydder som i duften, brød og sitrus. Veldig bra balansert med en god fylde og ikke minst god ettersmak. For meg er dette et perfekt øl til fisk, men drikker det gjerne som kos. Meget bra kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.