Ukens billige viner, er en blandet kompott.  De beste er virkelig bra, de andre kanskje ikke fullt så morsomme.

Time Waits For No One 2017. Spania, Jumilla. Pris kr. 158,20

Testens beste. Drua er Monastrell. Ung mørkerød farge. Duft av mørke bær, krydder og hint av tre. Fyldig og frisk på smak. God munnfølelse. Bra syre. Mild tannin. Lever opp til duften med sine bær og frukt. Bra ettersmak. Få fyr på grillen, for dette er den perfekte vinen til grillmat. Meget bra kjøp!

Zudugarai Rosé 2018. Spania, Baskerland, Getariako Txakolina. Pris kr. 152,10

Drua er Hondarrabi Beltza . Lysrosa på farge. Duft av røde bær, litt drops. Frisk og fruktig på smak med en bra munnfølelse. Lever opp til duften med sine friske røde bær samt litt sitrus. Bra balansert syre og sødme. En meget god, litt bitter ettersmak. Ekte kosevin.

Pierre Chavin Côtes de Gascogne 2018. Frankrike, Sørvest, Côtes de Gascogne. Pris kr. 124,90

Druene er Gros Manseng 25%, Sauvignon Blanc 40%, Colombard 35%. Fargen er lysgulgrønn. Duft av gule epler med hint av urter og blomster. Frisk og fruktig på smak med noe sødme. Bra balansert. Grei ettersmak. Vinen er på plastflaske. Passer best til kos.

Riesling to go 2018. Tyskland. Rhin. Pris kr. 37,40 (25 cl)

Druene er Riesling 90% og Silvaner 10%. Lys gul på farge med et lite grønt skjær. Duft av epler, sitrus med hint av blomst. Smaken er fruktig med en ok fylde og sødme. Meget bra ettersmak. Passer best til kos. Pant på boksen.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.