Det er lovet vår og sommer med løvsprett og 17.mai og hurra meg rundt. Som i 2020 ser det ut som om det blir ferie i Norge i år også. Ikke noe galt med det…

Spritz har blitt en svært populær drink blant nordmenn. Og det er jo noe vi alle har mulighet til å nyte. Og samtidig kan vi drømme om det litt kontinentale med lette drinker med masser av is og til og med en paraply i glasset. Om man liker sånt.

The Italian Spritz. Italia. Pris kr. 129,90 Poeng 84/100

Denne italienske sommercocktailen er laget på Trebbiano drua. Oransje farge. Søt duft av sitrusfrukt og krydder. Frisk og fruktig på smak med preg av Aperol. Lett bitter ettersmak. Passer best «on the rocks» sol og venner.

The Italian Spritz Sparkling Hugo. Italia Emilia-Romagna. Pris kr. 129,90 Poeng 84/100

Laget av Trebbiano. Veldig lysgul med bitte litt grønt. Duft av mormors hage med hylleblomst og en anelse sitrus. Forførende smak av hylleblomst samt sitrus. Frisk og fruktig. Lette bobler. God ettersmak. Godt med is i et stort glass.

The Italian Spritz – Original sparkling Bitter. Italia Emilia-Romagna. Pris kr. 99,90 Poeng 83/100

Drua er Trebbiano. Rubinrød farge. Duft av appelsin og krydder. Litt søt, med en «Campari» lignende bitterhet på smak. Samme appelsin og krydder som i duften. God, bitter ettersmak.

Så nå mangler vi bare sol .

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.